auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Nie 18 Gru, 2016
Ostatnio śledzę temat i np. na autorzucie i dashcamtalk wyczekiwali Viofo A119S (S- jest tutaj istotne, bo oznacza nowy rodzaj matrycy dzięki której nagrania w nocy będą w lepszej jakości). W polsce masz to tutaj: http://www.wideorejestrat...iofo-a119s-gps, a za granicą tutaj: http://www.foxoffer.com/c...ash-camera.html . Kamera właśnie wchodzi do sprzedaży, więc musiałbyś chwilę poczekać aż pojawi się w większej ilości miejsc.
auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Kurde ale to ma ładowanie mini usb co mnie automatycznie zniechęca. Zerknąłem wyżej w temat i ta Xiaomi Yi DVR wygląda mi na bardzo ok. Kupiłeś w końcu taką?
Nawet jak nie kupiłeś to ja właśnie kupiłem i za parę dni podziele się wrażeniami i pierwszymi nagraniami. Już teraz zapraszam na FP - STOP CIOTOM DROGOWYM.
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Kenet napisał/a:
Nawet jak nie kupiłeś to ja właśnie kupiłem i za parę dni podziele się wrażeniami i pierwszymi nagraniami. Już teraz zapraszam na FP - STOP CIOTOM DROGOWYM.
Troche odeszli od pierwotnych założeń teraz kazdy 'szeryf' jezdzi z rejestratorem niestety.
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Kenet napisał/a:
Kurde ale to ma ładowanie mini usb co mnie automatycznie zniechęca. Zerknąłem wyżej w temat i ta Xiaomi Yi DVR wygląda mi na bardzo ok. Kupiłeś w końcu taką?
Kupiłem i sprzedałem- bardzo rzucała się w oczy, z 1km widać było że coś miałem do szyby przyczepione. Ona też miała ładowanie mini usb...
auto: Skoda 105L
Ja sportową mam gopro, nie mogę mieć sportowej w aucie bo ją ciągle będę zabierał na crossy i nic z tego nie będzie
Po zdjęciach widzę, że obecnie jest złącze micro usb co mnie przekonuje. Filmy na YT przeglądałem to bardzo spoko jakość. A że widać? Mnie nie interesi, najwyżej sobie folią carbon okleję
jej plus jest taki ze jest malo widoczna, do tego gasze lcd w czasie nagrywania i nie ma siary
w zasadzie nie mam zastrzezen, kilka razy nie odpalala sie automatycznie, ale wystarczylo zrobic format karty i wszystko ok.
auto: bmw 318ti
silnik:: m42b18
moc: 140km Pomógł: 8 razy Dołączył: 03 Lut 2010 Skąd: Poznań
moja 538 była dwa razy na zmianie baterii teraz 3 raz padła po 2mc od końca gwarancji i wykończyła tez po roku jedna karte pamięci, cóż no chińczyk pod polska marka tak jak myphone.