auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 02 Sty, 2010
GeKo napisał/a:
Schlesser
Jose Maria Servia
pierwszy an pewno nie z powodu kryzysu nie jedzie tylko się "obraził" na dakar i woli jechać w w Africa race czy jakoś tak. A Jose Maria Servia jest współorganizatorem tego rajdu
Alfie Cox tego nie jestem pewien ale chyba jedzie nissanem tak jak Hołek http://terenowe.autoklub....ega-holka,27609
de Mevius Jest menadżerem Overdrive więc wygląda na to że po porostu zakończył starty
Wysłany: Sob 02 Sty, 2010
GeKo napisał/a:
Obraził nie obraził, faktem jest że nie jedzie, do Afryki jednak jest taniej bo bliżej
On na pewno nie ma problemu z budżetem Był wściekły za odwołanie dakaru 2008 i zaraz po ogłoszeniu, że będzie w Ameryce płd. dobitnie powiedział, że jego nie interesuje dakar w argentanie. Myślę, że to on jest jednym z ludzi dzięki którym ten cały africa race jakoś jest organizowany
Wysłany: Nie 03 Sty, 2010
no i wszystko jasne.
sonik przy wyprzedzaniu uderzył w kamień i uszkodził koło i zawieszenie.
hołowczyc stracił na ostatnich 100km czas bo jechał bez przedniego napędu
auto: Saxo VTS
silnik:: TU5J4
moc: 118km Pomógł: 34 razy Dołączył: 20 Sty 2008 Skąd: Górki Małe
Wysłany: Pon 04 Sty, 2010
Cytat:
Krzysztof Hołowczyc i Jean-Marc Fortin mają za sobą znakomity dzień w Rajdzie Dakar. Załoga Nissana dzięki równej jeździe i omijaniu kłopotów wskoczyła na piąte miejsce w klasyfikacji generalnej
jest dobrze
Wysłany: Pon 04 Sty, 2010
jest bardzo dobrze
ciekawy ten dakar! Można powiedzieć, że de villeres i roma out Coma tak samo praktycznie nie liczy się w walce. BMW okazuje się że jest bardzo konkurencyjną (może nawet lepszą ) maszyną Lis pustyni pokazał klasę dzisiaj. na krótkim odcinku z wydmami od razu wrzucił kilka minut reszcie
Hołowczyc oby tak dalej (bez awarii ). Natomiast panowie na moto dostali dzisiaj małe lanie
A to co się dzieję w ciężarówkach to w ogóle nie rozumiem