auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 24 Mar, 2008
no taki nawet nawet, chodziłby ze mną?
Plan jest taki, że auto ma być N, ale nie mam żadnej licecncji, więc na razie nie nic wymyślę. Poza tym u mnie ciężko z czasem, żeby takową licencję wyjeździć... Ale na pewno zacznę dużo trenować. Ale prędzej czy później i tak chcę pocechać jakiś PZMot. Musze ogarnąć tą licencję.
btw. to wpada w przyszla niedziele do tych? ja jak sie tym razem nic nie zepsuje (tfu tfu tfu) to jade na prawym w białym vtsie
Przeczytaj prosze caly temat , a zobaczysz ze wklejone tu zdjecia ze mna w roli glownej nie mialy na celu pokazania fajnych ujęc , bo na celu bylo wyśmianie mnie.
A to ze to fajne zdjecia i fotografom należą sie duże brawa , to chyba oczywiste. Wykazali sie nie zlym refleksem. (co z reszta w tym temacie napisalem, i to w pierwszym swoim poscie) :
"PS. bardzo fajne zdjecia dobry fotograf, gratki "
A co do Tych mam nadzieje ze bede w stanie pojechac, a nie "wpadać"
A zepsuc to sie przytrafi nie raz , bo jestem przecietnym kierowcą a nie M.Schumacherem czy Loebem.
Do zobaczenia w Tychach , oby pogoda dopisala.
qbus , mam wrażenie ze nie za bardzo mnie "trawisz"
Maciek, luz... Naprawdę nie jest tak jak myślisz. Trochę Ci zazdrościmy koni
Ale to nie taka zazdrość, jak ta dotycząca tyskich kibiców i ich zazdrości co do moich "sofixów", spuszczonych gaci i bycia miastowym