auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Śro 12 Gru, 2012
Bart napisał/a:
GeKo do dziś wspomina upojną noc spędzoną z właścicielem mini
...którym jest mój ojciec (nie figuruję w dowodzie tego pojazdu - btw. mój papa był jeszcze do niedawna gejuchem numer 1 w BB, mając w posiadaniu 2 miniaki w kolorze pepper white)
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Śro 12 Gru, 2012
Maciusiowy napisał/a:
Bart napisał/a:
GeKo do dziś wspomina upojną noc spędzoną z właścicielem mini
...którym jest mój ojciec (nie figuruję w dowodzie tego pojazdu - btw. mój papa był jeszcze do niedawna gejuchem numer 1 w BB, mając w posiadaniu 2 miniaki w kolorze pepper white)
Nic takiego nie miało miejsca, za to pamiętam jak Strick się przystawiał do Maciusiowego po Wigilii 2009.
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Pon 28 Sty, 2013
Sibu napisał/a:
Interesują mnie południowe okolice Krakowa. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...
ponoć na placu przy kościele mariackim dobrze się w zimie upala - jak to mówią, pod latarnią najciemniej
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
Sibu czy te oczy moga kłamac... O kur.. co to jest
auto: Ikysesi
silnik:: QPZRBIE3RZ
moc: za mało~km Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Wrz 2011 Skąd: Karków
Wysłany: Pon 28 Sty, 2013
Maciusiowy, zaraz chyba wiem o czym piszesz. Masz na myśli teren wokół kościoła zajmujący cztery kwartały miasta lokowanego na prawie magdeburskim, wytyczonego w układzie szachownicowym o kształcie kwadratu (200 x 200 m), w części południowej dostosowanego do przedlokacyjnej zabudowy Okołu ?