auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Wto 21 Sty, 2014
jeśli moge poddac jakiś pomysł, to fajny by był jakiś newsleter, na maila, na zasadzie ze np zaznaczam ze iteresują mnie jakieś konkretne imprez (amatorki, 3dl, itp itd) oraz regiony, i za każdym razem gdy dodajecie jakies info na temat imprezy spełniającej kryteria, ja automatycznie dostaje o tym informacje, czy to na maila, czy telefon itp itd.
Oczywiscie pewnie nie jest to prosto zrobić, dlatego sie nie wymądrzam, tylko chciałem poddac pomysł, który mnie osobiscie by bardzo zainteresował a idąc dalej mozna by zrobic apke na smartfony itp itd
auto: BMW 325xi
silnik:: 2.5
moc: 218km
Wysłany: Czw 23 Sty, 2014
dzięki, każdy pomysł jest do przemyślenia.
teraz tą funkcję spełnia rss ale myśleliśmy też o newsleterze - jest co prawda dość duża kolejka do programistów - mamy jeszcze dużo do zrobienia ale odpowiadając wprost newslater będzie w przyszłości a czy dokładnie w takiej formie to jeszcze zobaczymy ale opcje na pewno sprawdzimy bo jest fajna
pozdrawiam i dziękuję
_________________ “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno”
(Sir Stirling Moss)