auto: Xsara VTS
silnik:: XU10J4RS
moc: 167km Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2012 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 20 Lis, 2017
siema, tak. Różne - od takich na codzień, żeby się nie p...ć z prasowaniem z M&S po Wólczanki, Vistule i inne.
_________________ Understeer is a crime (C) Colin McRae
Drone Memory 5... Siara i wszystko jasne agresywność 0%
auto: Dwa sedany
silnik:: Razem 3800
moc: Razem 273km Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Lut 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 20 Lis, 2017
siema napisał/a:
Suszysz w tym swoje koszule? Właśnie doczytałem na swoich 'nie suszyć w suszarkach bębnowych'- a już żonę na zakup suszarki namawiałem...
Slyszalem ze w takich koszulach bardziej garniturowych moga kolnierzyki nieco ucierpiec. Beda takie deko wywiniete. Tak mi kolega mowil, bo ja suszarki jeszcze nie kupilem, ale jestem juz wlasciwie zdecydowany.
auto: niebieskie :]
silnik:: na przedzie
moc: z tobą niech będzie.km Pomógł: 9 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Skąd: z wioski
Wysłany: Wto 21 Lis, 2017
Drone napisał/a:
Slyszalem ze w takich koszulach bardziej garniturowych moga kolnierzyki nieco ucierpiec. Beda takie deko wywiniete. Tak mi kolega mowil,
Suszarki nie mam, ale po zakończeniu prania włączam jeszcze dodatkowe wirowanie i nawet po czymś takim kołnierzyki się nieco wyginają, ale chwila z żelazkiem raczej naprawia sytuację
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Wto 26 Cze, 2018
Kamill napisał/a:
potrzebuję konkretnych modeli