No nie wiem Konrad gdzie żeś widział takie coś za 90 tysięcy bez pasa przedniego... Na allegro stoją 2 sztuki w idealnym stanie 2004/2005 rok w cenach 80-90 tysi.
fakt zapomniałem iż to było w zeszłym roku a wersja z 2004. Oferta leżała na traderze...
44FG [Usunięty]
Wysłany: Pon 26 Gru, 2005
To bardzo możliwe. Wiesz jak teraz nowe auta tanieją. Fakt, że 40 tysi za takie auto to mało. Ale po pierwsze jest przyrysowane, a po drugie to już 2001 rok. A razem może to już dawać połowę ceny takiego z 2004 roku. Nie sądzisz ?
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
no to teraz jestes mega nieorginalny Mamy juz dwa czarne. Rozumiem BIAŁE ...
44FG [Usunięty]
A tak poważnie to najbardziej mi zależy na Williamsie albo na korku VR6. W Polsce oba te auta prawie nie do dostania, a w dobrym stanie już zupełnie można zapomnieć.
są auta które mają coś w sobie i zawsze mi się podobały mimo że różnią się od siebie
z francuzów mam kilka typów:
clio williams lub 16v, r19 16v, 306 s16, 106 s16, saxo vts i pewnie jeszcze jakieś by się znalazły
z niemców też mam kilka typów:
corrado vr6, golf III vr6, calibra turbo, audi s2 coupe, opel monza i jeszcze kilka...
To v6 mojego ziomala z Łaskarzewa zajebiscie mi sie podoba. Musze sie pospieszyc na jazde bo znowu sprzeda i bede wkurzony:)
[ Dodano: Sro 28 Gru, 2005 ]
Ciekawe czy pozyczy fury na spot fajnie by bylo pogadam z nim pewnie na sylwku bo teraz to za duzo roboty mam i noge kontuzjowana:P