auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 12 Sty, 2007
bo my jestesmy jak rodzina Mr. Strick! i tak wszystko w niej pozostanie
a tak naprawde to Michal i ja czyli Jaka chcielismy sobie dla odmiany pogadac z piekna kobieta.. bo zadajac sie z wami powoli zapominamy jak to jest.. wiec dziewczyno Loko'a kochanie bylo wyrazone calkowicie platonicznie ale zainteresowanie Toba absolutnie prawdziwe bo co wazne dla Loko wazne i dla nas!
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
ale ty kondziu pierdolnięty na łeb jestes ale tak ostro na maxa hehe pomysł zamownowania dojcze tuning wydechu jest wyrazem twojej Inteligencji.
ty debilu
szatynka86 [Usunięty]
Michał napisał/a:
poka fote
haha to moze wy na poczatk wrzucicie kilka swoich zdjec
a tak na marginesie...
BaRtO_206GT napisał/a:
to juz wiadomo dlaczego Loko nie pisze zadnych brzydkich rzeczy tutaj
ale ty kondziu motyla noga na łeb jestes ale tak ostro na maxa hehe pomysł zamownowania dojcze tuning wydechu jest wyrazem twojej Inteligencji.
ty debilu
fakt, gdybym jeszcze dorwał taki fotel jak ty masz to już by była wieś na maksa
twoja stara
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 24 Sty, 2007
obejrzałem tych "Włatców Móch" i ... kurcze.. nie kręci mnie to chyba.. w ogóle.. nie żeby mi się nie podobało ale nie uważam, żeby było fajne taka kreskówka z przekleństwami typu "piiiiiiip", a i w żartach nie ma żadnego wysublimowania.. żadnych "mądrych" podtekstów czy porównań do rzeczywistości.. według mnie to coś co zostało zrealizowane dla samego zrealizowania bez przemyślenia i bez powodu.
szkoda bo czasem brakuje mądrego, ostrego żartu. sranie w łóżku przez Czesia nie wymaga według mnie nagrywania kreskówki
słabe.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.