bardzo chętnie jeśli możecie to weźcie aparat - ja pewnie będę zbyt pochłonięty żeby pstrykać.
info z ostatniej chwili - mam potwierdzenie rezerwacji miejsca (cała powiechrznia kącika "chill out" w metaforze jest moja), zaprosiłem prawie 40 osób ale myślę że część nie przyjdzie więc powinniśmy się na luzie pomieścić (20 osób wchodzi lajtowo na kanapy)
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 20 Sty, 2007
zadnego zgonu nie ma! moze u Konrada w sumie nie moglismy go znalezc gdy wychodzilismy.. Maciek robil fotki to moze cos wrzuci. Lukasz niestety nie mogl sie pojawic, a ja z Michalem wpadlismy na 2 godzinki popatrzec na pociagajacy taniec brzucha i w ogole calego ciala w wykonaniu Konrada
posluze sie slowami Michala: Bounce'uj dziwko!
STO LAT KONRADEK!!!!
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
najbardziej buraczane buraki na bramce jakie ostatnio widzialem. i ta gruba baba.. siedzaca na stolku bo juz stac nie moze.. sorry kondziu - wiem, ze ich znasz ale uprzejmosci to zaznalem od nich tyle co kobieta od gwalciciela..
na fotce szukam dowodu... bo mnie o dowod poprosili - LOL szukam wsrod zlotych i niebieskich kart
a pozniej jakos tak konrad zaczal sie przyblizac to polozylem mu reke na kolano zeby wiedzial, ze ktos go kocha!!! pzdr.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
yo siemano! dzieki za przybycie jestescie zajebisci. za bramkarzy przepraszam, oni po prostu nie znają litości było gruubo ale było tyle ludzi że nie mogłem każdemu poświęcić należytego czasu, przepraszam
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Nie no, zajebiscie było. Kondziu dobrze napina mięśnie, ci co byli wiedzą o co chodzi. Jak to robił to schodziłem ze śmiechu. Kondziu oprócz mięśni ma zajebisthc znajomych, Maćku, wstaw zdjęcie Pawła
no wiem, najebałem się szybciutko a potem to już tylko chwila do tego żebym zaczął się wydurniać Paweł był jak zwykle naćpany więc na mnie to nie robi wrażenia hehe