auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Śro 24 Sty, 2007
Zima jak zwykle zaskoczyła drogowców - wszędzie w mieście tiry stoją w poprzek :546: 20 kilometrów wracałem 50 minut po zakorkowanej drodze na której śniegu było tyle, że non stop zgarniałem go plastikiem pod zderzakiem i zawieszałem się na nim płytą pod silnikiem... grrr :042:
Na dodatek wykonujący ruchy posówiste pługi zamiast na drogi to mi odgarnęły śnieg na placu zostawiając plamy asfaltu i tyle się poślizgał
Nie wqrviać mnie nawet z tą zimą. Do pracy dzisiaj nie dojechałem (1 dzień urlopu psu w dupę) a teraz przez pół godziny odsnieżałem wyjazd z garażu, żeby się z tym nie pieprzyć w garniaku jutro rano... chociaż i tak pewnie przez noc tyle napada, że będę miał poranną gimnastykę.
Jak ktos powie, że snieg jest fajny to walnę w ryło
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Czw 25 Sty, 2007
Ja wczoraj sie wywlekłem wieczorem na ulice.. jako ze mieszkam przy sobieskiego 3 pasy szerokie.. latalo sie super.. zero ruchu wszyscy pochowani w domach.. tylko widownia na przystankach
Ale powiem że się odzwyczaiłem od śniegu bo zaskoczyła mnie jego śliskość wczoraj..
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
mikson [Usunięty]
anjas ja tez doginalem z lopata o ktora rano trzeba bylo walczyc
a mialem dodatkowo snieg na dachu i dodatkowa chaude zrobiona przez inteligetny spychacz osiedlowy
ale lubiie snieg dalej i mam juz cisnienie na narty np pilsko!!!!
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
powiem tak,ze sniegu jest tyle,ze wczoraj jak o 8:00 wyruszylem z podkowy leśnej do wawy (odcinek okolo 25 km),to pod pomnikiem lotnika bylem o 10:30!!!!!
z tego wszystkiego to juz mi zaczelo odpierdzielac za kierownico,bo przez chyba 5 kilometrów to nawet pedalu gazu nie wcisnolem.
ale za to jak wieczorem sie wyjechalo to chyba ani razu nie pojechalem prosto:):):)
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
anjas napisał/a:
Poprostu czułem że coś się stanie od ostatnich dwóch dni, czułem kurwa. No i stało się popołudniu wyjeżdżając z drogi której żaden pedał w pługu nie raczył palcem tknąć wbiła mi się w śnieg po między kołami płyta plastikowa pod silnikiem i tam już w kawałkach została na zawsze.. Niby nic ale wkurwiony jestem bo warunki nie sprzyjają do jakiejkolwiek prac przy aucie. Zresztą nie wiem czy jest sens wogóle kupywać kolejne plastikowe gówno, chociaż do dzisiaj swoją rolę spełniała całkiem dobrze
Tyle jeszcze pod domem wyciągnąłem z pod auta :567:
Całe szczęście że plastik połamał się wokół mocowań i fabryczne elementy są nietknięte..
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
szymlorek napisał/a:
anjas napisał/a:
Poprostu czułem że coś się stanie od ostatnich dwóch dni, czułem motyla noga. No i stało się popołudniu wyjeżdżając z drogi której żaden pedał w pługu nie raczył palcem tknąć wbiła mi się w śnieg po między kołami płyta plastikowa pod silnikiem i tam już w kawałkach została na zawsze.. Niby nic ale motyla noga jestem bo warunki nie sprzyjają do jakiejkolwiek prac przy aucie. Zresztą nie wiem czy jest sens wogóle kupywać kolejne plastikowe gówno, chociaż do dzisiaj swoją rolę spełniała całkiem dobrze
Tyle jeszcze pod domem wyciągnąłem z pod auta :567:
Obrazek
Całe szczęście że plastik połamał się wokół mocowań i fabryczne elementy są nietknięte..
przykre,ale niestety taki urok zimy.
nic tylko zimówki i noga z gazu.oczywiscie kiedy w okolicy sa inne pojazdy.