auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007
eM napisał/a:
Michał przypomnij mi bo zapomniałem, nazwisko jakiegokolwiek czarnoskorego naukowca ktory wynalazl cos waznego w historii swiata
pomyśl , bardzo łatwe ....
Pozatym, czy ja powiedziałem ze lubie afro bo sa znanymi ludzmi ?? czy tak powiedziałem ?? Nie weisz za co ich cenie. A cenie ich bardzo za to coś niz to czy sa znanymi ludzmi czy nie.
Bylem wczoraj, mimo ze Leo zeszmacil sie dla mnie bezpowrotnie titaniciem to przyznam gral niezle.
Fabula dosc ciekawa ale i tak "amerykanska"
Co mi sie nie podobalo to bledy w scenach walki, chociaz i tak juz nie jest zle.
Dzwiek kalasza ladnie odwzorowany, ale oczywiscie jak kogos trafia to krew tryska na 3m, eksplozje z rpg nawet nie sa zle, wiecej kurzu niz ognia, czyli tak jak powinno byc.
Bylem wczoraj, mimo ze Leo zeszmacil sie dla mnie bezpowrotnie titaniciem to przyznam gral niezle.
Fabula dosc ciekawa ale i tak "amerykanska"
Co mi sie nie podobalo to bledy w scenach walki, chociaz i tak juz nie jest zle.
Dzwiek kalasza ladnie odwzorowany, ale oczywiscie jak kogos trafia to krew tryska na 3m, eksplozje z rpg nawet nie sa zle, wiecej kurzu niz ognia, czyli tak jak powinno byc.
i kiedy on to wszystko zauważył skoro trzymał mnie za kolano... ehh
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pon 19 Lut, 2007
wlasnie wrocilem z kina
Mi sie podobal: w sumie udana ilustracja jednego z wielu problemow czarnego kontynentu. Nawiazujac do roznych reportazy ktore ogladalem i czytalem juz pare lat temu na ten temat przed obejzeniem tego filmu jest nawet srednio wiarygodny jak na hollywood.
Przeciez nie mogli nakrecic dokumentalnego z Leo w roli glownej na ten temat