auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Wto 31 Sty, 2006
ja nie wiem czy to nie ten ALPINE co kiedyś na gronie dziewczyna ogłaszała.. bo on też słabo wyglądał i był caarny - widziałem ogłoszenie. Jest też EVO VI z 99r za 70k
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
44FG [Usunięty]
Dariano napisał/a:
R5 Alpine jest do sprzedania jak ktos szuka ogloszenie z nowego WRC 1984r z tego co tu napisane to chyba prewet troche bo i turbo nie ma i blacha nie za bogata dorzuca drugi silnik skrzynie przewody do turbo jakies kola i 5L nowego oleju A wszystko za jedyne 700zlych
Widziałem... wiesz - kupić nie jest trudno teraz auto - gorzej z utrzymaniem. Za 700 PLN to wiadomo w jakim to stanie będzie :554:
[ Dodano: Wto 31 Sty, 2006 ]
saxorulez napisał/a:
ja nie wiem czy to nie ten ALPINE co kiedyś na gronie dziewczyna ogłaszała.. bo on też słabo wyglądał i był caarny - widziałem ogłoszenie. Jest też EVO VI z 99r za 70k
Mnie się podoba AX GT co tam jest w ogłoszeniu. Takigo to bym chętnie zasycił
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
hehe,, AX GT na ostatnim spocie kręcił się niejaki Przemek. Ma Saxo VTR oraz AX SPORT czyli jeszcze wczesniejszy od GT ale z silnikiem 1.6 8v 90KM , krótką skrzynią Vmax 160KM a najlepsze fura jest na dwoch gaznikach ... auto jest poprostu makabrycznie szybkie.. nie wspominająć o elastyczności.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
44FG [Usunięty]
Hmm.. z tego co pamiętam to SPORT był mocniejszy od GT... Były chyba GT, GTI i SPORT ? Jedne na gaźnikach 2-gardzielowych Webera, inne na Solexach, a GTI chyba na wtrysku. Jak to dokładnie było ?
Mój pierwszy samochód to był AX 1.1 po babci i pamiętam jak marzyłem o takim GT... może by tak cholera kupić takiego spełniając młodzieńcze marzenie ?
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
ciekawe co sie bardziej sprawdza w wersji orginalnej: ax gti czy r5 gte? oba maja cos okolo 100KM.
kiedys ziomal mial ax'a gti, zawsze milo wspominamy ten samochod
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Nie 05 Lut, 2006
thx ziom, ale jak widzisz niestety musze sie ich pozbyc bo nie dam rady wyzywic takiej rodziny
Kazda strona podaje troche cos innego co do R21 turbo quadra, ale pewnie jakies 7,5s od 0-100, 228km/h max, 1380kg, 270NM.
Do tego: dyfferancjal z tylu blokowany w 100%, wiec jak tylko popada deszcz to sie z samochodu wysiasc nie chce