auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Śro 06 Cze, 2007
no fakt, mysle ze w sprawie modow troche moglo by ulatwic. W sumie ragnotti to juz prawie n-ka, ostatnio ostro potanialy. Sprzedaj swoje i kup ragnotti
Nie opłaca mi się ziom, za duzo wsadziłem w samochód już, a teraz za niego duzo nie dostanę... W sumie to on juz jest Ragnottim, tylko ten licznik. Na plus mam ksenony.
Ale chwila, Ragnotti nie ma absu, więc jak mu licznik działa?
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
pewnie teraz sie nie oplaca
Napewno nie ma innego kompa, bo moc jest ta sama. Dzik lub Freeman napewno nam wyjasnia jak to rozwiazali.
A w renowkowych kompach nie ma tak ze kasujemy dowolnie wszystkie bledy jak n.p. w audi i bmw i wszystko jest gites?
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
nie wiem jak ragnotti ma rozwiazana sprawe licznika. ale jezeli nie ma absu to moze miec czujnik na skrzyni biegow.
wedlug mojego konsultanta z serwisu, juz przy jednym czujniku abs,licznik powinien pokazywac predkosc.
Dzwoniles do Pawla Omleta ?On powienien znac odpowiedz. Przeciez serwisowal n-kowe ragnotti i nie tylko .