auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 21 Lut, 2006
a co myślisz o takim projekcie e-36 coupe najlepiej 1.8 iS z swapem w KSR na 3.0 D bardzo dynamiczne i przytym oszczędne auta a jak klimaty e-36 cie kręcą to myśle że była by to niezła alternatywa
http://www.streetracing.p...pic.php?t=24686
bez jaj to nie Szczescin, pociag jedzie 2,5 godziny. Mr2 nie stoja w kazdym miescie i trzeba sie troche wysilic. Bmw e36 czy prelude sa w kazdym mniejszym miescie w duzych ilosciach (np. Pruszkow, Otwock czy Wolomin) ale to wcale dobrze o nich nie swiadczy.
nie robie sobie jaj - wypad do Krakowa zeby obejrzec samochod to caly dzien z glowy (mimo, ze w jedna strone jedzie sie 2,5 godziny), a ja nie mam tego czasu, choc zdaje sobie sprawe, ze moze byc Ci trudno to zrozumiec.
A co do stereotypow na temat Prelud i BMW w polaczeniu z Pruszkowem itp. to z grzecznosci powstrzymam sie przed komentarzem
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 23 Lut, 2006
MR2 jest fajna tylko jest z nią jeden duzy problem. 90% tych samochodów to są szroty które zawijały sie na słupach . Moj kolega miał mr2 kiedys. Fajny samochód ale na maxa nie praktyczny . Oczywiście zakończyła sie je przygoda na słupie. jak mr2 to tylko w dobrym stanie
Troche nie w temacie ale nie chcialem zakladac nowego.
Przepiekny sprzet ale cena tez sroga 2005r przebieg 1300km lol
po co ktos kupowal ?? zeby zaraz sprzedac ?? moze to jakis egz.do jazd probnych byl ? nie wiem ale ja jestem zakochany
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 28 Lut, 2006
A ja bym brał czerwonego, jakos bardziej do mnie przemawiaja czerowne hondy.
Temu auto po prostu dobrze w czerwonym kolorze,
a nie wszystkie auta dobrze prezentują sie w tej barwie.
Jest jeszcze jeden kolor który mi pasuje bardzo do Hondy,
jest nim biały.
Na mało które auto zdecydował bym się w białym kolorze,
a honde brałbym bez wachania.