auto: narazie Ikarus Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Gru 2005 Skąd: Gocław City
Wysłany: Sob 08 Wrz, 2007
Po 6 odcinku specjalnym na prowadzeniu nadal szofer jadacy w barwach Peugeot Sport Polska z czasem 42:05.7 Na drugim miejscu nadal jedzi Lubiak czym jestem zaskoczony. Chyba się wreszcie dogadał z kropką albo został odpowiednio zmotywowany przez kierownicstwo. Jego strata do lidera wynosi +1:16.4s.
Na trzecie wskoczył Lechu który ma +1:21.1s do Bouffiera. Na 4 lokacie plasuje się Gaduła z Kucharem ze stratą +1:50.1 do pierwszego. Sołowow spadł na 5 lokate a Bembenki na 6. 7 miejsce nadal jest okupowane przez Grzyba
Na temat rajdu rozpisywać się nie będe bo zapewne zrobi to gaduła , od siebie dodam tylko że zimno mokro i trzy razy łapał nas mega deszcz ale mając na uwadze że to pewnie jedna z ostatnich okazji w tym sezonie na zobaczenie takiego widowiska na żywo dzielnie wszystko znosiliśmy
Edit:
przypomniało mi się- wielki minus dla organizatora który mimo mojego kręcenia i kombinowania odmówił wydania akredytacji prasowej
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007
Właśnie jechałem na odcinek kiedy kolega dzwonił że widział akcje zbierania tego typu zabawek, przykro poprostu przykro że jebane bydło stadionowe zawiało na rajdowych trasach. Jakoś odechciało mi się jechać dalej przeczowając że odcinki zostaną odwołane.
Może podjade jeszcze na metę
kur*** paranoja..... ale gdybyy to było na jednym rajdzie, to można by sie spodziewać ze jakiejś osobie nie spasował rajd na jego terenie jego miejscowości, ale jeżeli pojawia sie to na Dwóch rajdach, to oznacz jakaś grubsza sprawę.... mam nadzieje ze to nie jest przekręt któregoś z zawodników....
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Pon 10 Wrz, 2007
106 napisał/a:
francuz mistrzem polski - jezdzi swietnie wiec wstydu nie ma
Szacun dla Gościa !!!
Nie tylko za umiejętności, ale za postawe.
Pozostale pozycje na koniec sezonu nie są jeszcze pewne, ale:
"second is first looser"
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
lagadula [Usunięty]
400m po starcie do ostatniego oesu, nagle motor zesłabł.... w tym samym momecie zobaczyliśmy z tyłu chmurę siwego dymu, jak za spadajacym bombowcem...... wkrótce motor zaczał łazic na 3 gary, po 3 km, stanał.. Zaspawało.... Zaczał paliś cie olej na kolektorze wyd. 4 Gasnice, ugaszone... Łzy w oczach.... Prawdopodobnie spadła odma prz IC i wydmuchało olej na zewnatrz.... Turbo całe, blok i głowice całe... wieczorem bedzie wiadomo.
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
lagadula napisał/a:
Mam dość...
Gadulec: Szczerze Ci wspólczuje, bo wiem jak smakuje porażka, i wiem jak bolesny jest pech szczególnie wtedy kiedy walka dostarcza tyle frajdy.
Nie mniej jednak sport jest bezwzględny i pozostaje się z tym pogodzić.
Na pocieszenie pozostają Wam wierni kibice którzy pozostają na dobre i zle.
Ale masz to szczęście że podróżujesz z takim topowym drajwerem jakim jest Tomek i tego (w tym pozytywnym znaczeniu) szczerze Ci zazdroszcze.
Czy macie jeszcze szanse na Vce ???
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
lagadula [Usunięty]
Wiem CHRZANEK i dziekuję za słowa otuchy. NaV-ce jest jeszcze szansa... natomiast przy życiu trzyma mnie przyszły sezon... nie chce chwalić dnia przed zachodem.... ale bedzie radykalna zmiana... takze drajwera...