WYNIKI:
Hm... ciężko powiedzieć , dokładnego miejsca w klasie jeszcze nie znam(nie opublikowano zestawienia ponizej 3 miejsca)
Podział na klasy polegał na podzieleniu ze względu na rodzaj napędu: FWD, RWD i AWD,czyli impreza nasatawiona głównie na fun. W klasie miałem Clio Williams, różne Hądy i inne wynalazki.
Liczył się najlepszy czas z trzech przejazdów, kolejno uzyskałem 1:28,94, 1:28,44 i 1:28,25 (równa forma, czyż nie? )
Najlepszy czas w klasie uzyskał driver w Clio Williams (profi rajdówka) - coś około 1:20, drugi(pucharowe 206) i trzeci(Hąda Vti) mieli coś koło 1:22-1:23.
Z wyniku jestem względnie zadowolony, uwzględniając moc auta i cipowatość zawieszenia
MULTIMEDIA ZDJĘCIA
AndreXSi [Usunięty]
Wysłany: Śro 27 Sie, 2008
NAZWA IMPREZY: V Eliminacja Niskie Łąki Cup 2008
ORGANIZATOR: Prywatny - www.niskielaki.com.pl
DATA: 24.08.2008
SQUAD: AndreXSi i Nogus
AUTO: 106 XSi 1,4 i 106 XSi 1,6
Nr STARTOWY: 7, 2
NAZWA IMPREZY: Lemoniada & SRTW Cup 2008 - III Eliminacja
ORGANIZATOR: Prywatny : www.rakietowa.pl DATA: 31.08.2008
SQUAD: Gotti & AndreXSI jako pomoc AUTO: MCS Works
Nr STARTOWY: 23
PRÓBY: 1 próba przejeżdżana 3-krotnie
WYNIKI:
Mojego brak, opublikowane zostały pierwsze trzy miejsca każdej z klas.
Podział na klasy: FWD, RWD i AWD.
W klasie której ja jechałem był m.in. Focus ST, Clio williams, Clio 16s, pucharowe? hgt, 206.
Liczył się najlepszy czas z trzech przejazdów. Udało mi się pojechać dwa razy (trzeci zgubiłem drogę i wylądowałem na trawie. Najlepszy czas to 1:45:48
Najlepszy czas FWD to standardowo Clio Williams (zarówno auto jak i kierowca prezentowali poziom nie do osiągnięcia (czasy lepsze niż 4 napędowce - ca. 1:34 ?
Ja poruszałem się na zimówkach (dzień wcześniej sprzedałem superleggery) i bez żadnego zapoznania z torem.
Następna eliminacja 20.09. Koła już mam zobaczymy jak będzie wyglądała kolejna trasa, możliwym jest również dwukrotny przejazd.
Gratulacje dla Matt'a za zdobycie (jeszcze nieoficjalnie) 3 miejsca w klasie 4 całego cyklu. Do mojego wyniku podchodzę z rezerwą, gdyż to pierwszy start w Saxo i właściwie pierwszy start wogóle, także dopiero się uczę.