auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 25 Paź, 2007
Vlodarsky napisał/a:
hahhaahahaha ale jazda wkońcu w LeMans zobaczcie jak sobie Diesel'e radzą...
Le mans juz pare razy bylo poruszane, tam diesle sobie radza bo maja za soba rgulamin, i zadsze tankowanie w 24 h sie jednak zwraca.
Ale juz w WTCC, bmw które jezdzi z regulaminowym docizeniem ze wzgledu na tylni naped, klepie seata diesla az milo bez balastu to juz wogole byla by masakra.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
1.Loko ja słyszałem calkiem inne opinie o nowym typerze
2.To dopiero jakaś tam informacja spod lady, mam nadzieje ze nigdy nie wyjdzie typer w dieslu bo to by była klęska tej linii.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
eM napisał/a:
2.To dopiero jakaś tam informacja spod lady, mam nadzieje ze nigdy nie wyjdzie typer w dieslu bo to by była klęska tej linii.
Także Honda nigdzie nie poszła jeszcze
Jakie slyszales opinie? Ja slyszalem ze nowy zlagodnial na maksa brakuje mu pazura, gorzej sie prowadzi od starego przez degradacje tylnego zawieszenia do bleki, jest wolniejszy w zakretach i na prostej bo przytyl o 100 kilo a koników nie bardzo przybylo.
Tak na podsumowanie w automaniaku maznas wyciagnal tasme klejaca i zalepil znaczek type r na tylnej klapie
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Loko napisał/a:
eM napisał/a:
Także Honda nigdzie nie poszła jeszcze
Jakie slyszales opinie? Ja slyszalem ze nowy zlagodnial na maksa brakuje mu pazura, gorzej sie prowadzi od starego przez degradacje tylnego zawieszenia do bleki, jest wolniejszy w zakretach i na prostej bo przytyl o 100 kilo a koników nie bardzo przybylo.
Tak na podsumowanie w automaniaku maznas wyciagnal tasme klejaca i zalepil znaczek type r na tylnej klapie
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
loko zawsze czytam twe posty z uwagą, ale z tym maznasem to dałeś ciała ...
on nie jest zadnym wyznacznikiem w kwesti znania sie na furach.
połowa forum sie lepiej zna od niego....
pozatym, AUTOMANIAK , tak myslałem ze bierzesz tą opinie wlasnie z tego SWIETNEGO programu. Jeszcze raz, kochany, błagam .... automaniak ??
padłem ze śmiechu
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Proszę czerwoni szaleją.
Ja zgodze sie z Loko co do tego ze nowy CTR złagodniał.. moze nie jest dużo wolniejszy (jeśli jest wogóle) ale przez zupełnie inny zawias prowadzi się jakościowo słabiej (wieksza nerwowość tyłu, jak to przy belce bywa)
_________________ when the flag drops the bullshit stops