auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007
a ja uważam że lepiej żeby rajd polski nie był w w mistrzostwach świata... z tego względu że niestety organizacja rajdów w polsce jest na BAAAARDZO niskim poziomie i będzie nam wstyd jak pokażą to na całym świecie...
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
szymlorek :564: yea... z klasyczna spalona i moja ulubiona sienna na ktorej rozgrywany jest wyscig gorski, bylem tam w 2004 roku ogladajac przepiekna walke lecha z wariatami w oskach... byl wypas.
ja w przyszlym sezonie odpuszczam Polski... bylem rok temu, podniecony, drugi w zyciu po warszawskim rajd szutrowy na jakim bylem, pelen wypas, sezon obecny (w sumie juz zeszly) zero emocji, atrakcji jakby mniej... spoko, fajnie by bylo jakby byl w wrc, wtedy napewno sie tam wybiore, jednak nie wiem czemu na to nie licze.
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Sob 27 Paź, 2007
Panowie ja też pamętam rajd Polski na pięknych ziemiach kotliny klodzkiej, ale trzeba wlożyć lokalny patriotyzm do kielni i cieszyć sie że wogóle będziemy mieli rajd WRC...
Kotlina Kłodzka to zagłębie wszystkich klasycznych OSów - w pełni sie z tym zgadzam
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007
.. i bedziemy mieli WRC... :)
Światowa Rada Sportów Motorowych FIA zatwierdziła podczas dzisiejszego
posiedzenia kalendarz rajdowych mistrzostw świata na rok 2009. Wśród
dwunastu rund znalazł się także Rajd Polski. Światowa czołówka będzie
rywalizowała na szutrowych trasach wokół Mikołajek w dniach 26-29
czerwca 2009 roku.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
no i pieknie.
nepewno bedzie wyjazd hothach-owy
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Olek [Usunięty]
fajowo
tylko gdzie oni się pomiszczą w okolicy mikolajek , jak już teraz z tym ciężko na ME
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Sob 08 Gru, 2007
Ale sie ucieszylem jak o tym wczoraj uslyszalem.
A najlepsze, ze Kuchar i Kuzaj odchodza z rajdow, ich miejsca w Polskiej czolowce maja zajac R. Chrzanowski i M. Sasiadek.
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Sob 08 Gru, 2007
k-mart napisał/a:
Ale sie ucieszylem jak o tym wczoraj uslyszalem.
A najlepsze, ze Kuchar i Kuzaj odchodza z rajdow, ich miejsca w Polskiej czolowce maja zajac R. Chrzanowski i M. Sasiadek.
Tak, tez to słyszałem, nawet chyba Hołek mówił ze to sa przyszli mistrzowie i to nie za 5 lat, a odrazu