Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 22 Sty, 2008
Michał napisał/a:
Loko, dla mnie najłatwiejszym sposobem na sprawdzenie czy belka jest juz powoli bleee to wlasnie dzwiek obiających sie butelek po tanich winach w bagarku.
Tak jak bys jechał na melange i wiózł z tyłu dwie butle , luzem położone i zaczełby by sie o siebie odbijąc. Swoisty BRZĘDK powiedziałbym ...
U mnie nic nie BRZEKAŁO a jak zobaczylem po rozebraniu to juz czopy byly do wymiany !!!
zajac [Usunięty]
No to ja mam lipe bo wodke mam zawsze pod siedzeniem pasazera:)
a ogolnie zaczyna mi dobijac przy szybkiej jezdzie.. wiec chyba pora juz za nia sie wziasc
stux [Usunięty]
ciekawe czy z obnizeniem to bedzie tak prosto,
po przestawieniu o 1 zabek u mnie w P205 tyl sie tak obnizyl ze jezdzilbym na odbojnikach
auto: Š135R, Š105
silnik:: duży i mały
moc: jest w Nas samychkm Pomógł: 15 razy Dołączył: 28 Lip 2007 Skąd: prosto z Serca
Wysłany: Śro 23 Sty, 2008
wydaje mi sie że CBC jest na tyle poważną firmą że nie napawają czopów tylko wszystko robią tak jak być powinno... nie znam CBC Cracow, ale w chorzowie mysle że by to nie przeszło
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Śro 23 Sty, 2008
A jeszcze a propos tematu, jak często (przy w miarę normalnej jeździe) trzeba robić porządek z belką (20-30 tyś.)? Jak już kiedyś pisałem, mi z tyłu skrzypi coś co jakiś czas, ale ewidentnie nie jest to dźwięk pustych butelek po winach...raczej starej wersalki:)...czy może to być belka?
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Czw 24 Sty, 2008
aaaa....czyli przy dobijaniu...bo mi skrzypi nawet jak jade po prostej....i właśnie najciekawsze jest to, że też nie zawsze Dodatkowo mój mechanik podliczył mi demontaż + regenracja + montaż na 2 tysie....chyba muszę się rozglądnąc za nowym
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Maciusiowy napisał/a:
aaaa....czyli przy dobijaniu...bo mi skrzypi nawet jak jade po prostej....i właśnie najciekawsze jest to, że też nie zawsze Dodatkowo mój mechanik podliczył mi demontaż + regenracja + montaż na 2 tysie....chyba muszę się rozglądnąc za nowym
Posypal Ladnie
norlanie to za 1 tysia mac 1,2 tysia
poczekaj jeszcze troche to polowe belki bedzie do wyjebania
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
michool, jak jedziłem z takim stanem jak ty , z tanem tej belki ( tanie wina ) z 2 miesiące w sumie, u mnie juz pod koniec to tak jakbym gorzelnie całą w bagarku wiózł.
ale co racja to racja, pojedz jak najszybciej
2 tysia - mega drogo, ja u adasia zaplaciłem chyba 600 zika ...