auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 12 Cze, 2008
Stacho napisał/a:
Greg, nie żartuje
Wieś, padaka, daj pan haka...
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Czw 12 Cze, 2008
Stacho napisał/a:
Marcel 08, wiem o tym dokładnie, jade z człowiekiem który zna się bardzo dobrze na Hondach
?
no to fajnie czekam na twoje spostrzezenia, jak taki spec jak od opla czy reno to pewnie bedzie dobrze powodzenia .... ale ja bym szukał i tak EE9 a nie ED7
Nie znajde zbytnio EE9 do 6000zł jak auto będzie ok, to mam zamiar wybrać się do Warszawy to wpadne do twojego monster garage i sam ocenisz
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pią 13 Cze, 2008
mamy w warszawie fajne ED7 ale nie wiem czy juz wszystko w jego sprawie jest jasne ... ale napewno zastanawialbym sie nad nim .... cena mniej wiecej taka jak szukasz a ma porzadny zawias i zdrowa bude
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Marcel pokaz ta Hanie o ktorej mowisz
_________________ ...
Marcel [Usunięty]
strick napisał/a:
Marcel pokaz ta Hanie o ktorej mowisz
Barto wie o niej wiecej ale narazie nic wiecej nie mozemy powiedziec
zed [Usunięty]
przed saxo miałem taką Hanke, swapowałem na ten motorek i bylem cholernie zadowolony
wsadziłem lekko przerobiony zeliwny kolektor 4-2-1 z dohc, do konca przelot, na seryjnym dolocie 124km
bardzo podatne auto na dlubanie i graty tuningowe tanie
gdyby nie buda to bym jezdzil do tej pory
tylko seryjny zawias jest raczej marny
AndreXSi [Usunięty]
Stacho napisał/a:
Honda Civic 4 generacja
dokładnie ta: (o ile będzie wszystki OK)
Auto z Oławy? to 25 km ode mnie. Dziwne że nie widziałem jeszcze tego furaczi..., pewnie dlatego że się psuje, i rzadko jeździ, jak to Hondy...
Auto z Jelcz-Laskowice czy jakoś tak, nie jeździ bo właściciel w anglii, i sprzedaje to jego ojciec.
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Sob 14 Cze, 2008
ja mialem takie EE9 czyli b16a1 .... po roku jazdy utrubilem to sobie z kolegami w garazu i miało w granicach 215-230PS i zapierdzielało jak dziekie i sie nie psuło WOGÓLE swietne auto wy mnie ale tylko wersja EE9
Jeszcze nie, ale kase na next auto mam bo pomogła mi mamuśka
Ogólnie auto naprawde ładne i wogóle, nagrzał się olej wyjechaliśmy z kolegą, jedziemy na 1ce 2 tys obrotów i pi*da i 2 a za nami biało że szok i podziękowaliśmy