auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 23 Sty, 2009
GeKo napisał/a:
Saxo
Greg się pewnie pyta skąd je masz, no wiesz przemyt, juma, wyprzedaż
Dokładnie.
A serio - mój znajomy szukał jednej z tych referencji, ale chyba mu przeszło już.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
koma600 [Usunięty]
witam interesuje mnie poduszka pod ślinik masz jakieś foto jak to wygląda do vtsa 16v ?
No i moje pytanie jak się zabrać do tej poduszki jakiś opis jak to wymienić czy jest skomplikowane? i gdzie szukać tego to niej gdzieś pod akumlatorem?
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
jedna jest pod akumulatorem, na skrzyni biegow (sam wymienisz w 15minut),
druga pod kompem, tu najlepiej odkrecic lape od silnika, potrzeba torxa jakiegos duzego, ale tez dasz rade na pewno
jest jeszcze trzecia z ktora nie ma problemu
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
koma600 napisał/a:
witam interesuje mnie poduszka pod ślinik masz jakieś foto jak to wygląda do vtsa 16v ?
No i moje pytanie jak się zabrać do tej poduszki jakiś opis jak to wymienić czy jest skomplikowane? i gdzie szukać tego to niej gdzieś pod akumlatorem?
zrobie foto i ci podeślę. Montaz wymaga użycia prasy do wyciśniecia sryjnego wkładu.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
koma600 [Usunięty]
michol tą pod kompem żeby wymienić to trzeba silnik podnosić mógł byś mi tak z grubsza napisać jak o wymienić tą trzecia pod skrzynią taką okragłą to wymieniałem nie dawno zostały mi górna i ta pod aku. był bym wdzięczny jak byś pomógł