jak puknie A2 to ja współczuję, A-klasą jeździ się jak dla mnie niepewnie,a uzywane dci to zagadka. Tyle jest kufa aut, a wybrane zostały jakieś dziwne....
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pon 09 Lut, 2009
Walle napisał/a:
jak puknie A2 to ja współczuję, A-klasą jeździ się jak dla mnie niepewnie,a uzywane dci to zagadka. Tyle jest kufa aut, a wybrane zostały jakieś dziwne....
Ty nie miałes problemu z wyborem samochodu
w sumie najlepszy jest używany Jarekts, tym bardziej jak jest samotna lub czasem dwójkowa,
chyba, że chce większe auto to puszczę jej swojego Accorda tylko od razu mówię - pali ociupinkę wiecej niż 1.4 tdi
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Ziom w firmie ma cliacza przebieg coś koło 100tyś nie jest on jakimś tam fanatykiem dbania o auto . Serwisuje poza reno nie zagrzewa nie chłodzi silnika i póki co bez jakis awaryji .
Ziom w firmie ma cliacza przebieg coś koło 100tyś nie jest on jakimś tam fanatykiem dbania o auto . Serwisuje poza reno nie zagrzewa nie chłodzi silnika i póki co bez jakis awaryji .
na tej zasadzie można kupić cokolwiek.
jak się kupuje auto uzywane to trzeba maxymalnie ograniczyć potencjał piełdolenia się tego auta, a tu clio jakos nie błyszczy. Co innego nowe.
Kumpla Hjundaj Pony też sie nie psuł
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
panda 4x4 po asfalcie nie jedzie