auto: DC2R
silnik:: B
moc: ?km Pomógł: 31 razy Dołączył: 30 Mar 2009 Skąd: z lasu
Wysłany: Śro 10 Lut, 2010
ja z ordona mam przykre wspomnienia. Jak zakladali mi szerokopasmowa sonde to z oryginalna zrobili syf (nie mogli sciagnac to ja cala pokiereszowali) ale powiedzieli ze napewno dziala. Wrocilem do domu (3kkm), sciagnalem Kpro i sonde, wlozylem oryginalna i nie dzialala
Honda ta przy Wisłostradzie jest ogarnięta dosyć. Czasem jeżdżę tam z kolegą zostawiać jego samochody na przeglądy / naprawy i słucham co mówią i jak liczą naprawy. Są OK tak powierzchownie patrząc.
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Czw 11 Lut, 2010
ASO za Wisłostradą jest ogarnięte mocno. Czasem jeżdżę tam z kolegą odebrać swój samochod po przeglądzie / naprawach i słucham co mówią i jak liczą naprawy. Są OK tak prawdę mówiąc.
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010
Ja w aries chcialem zamówić oemowe czesci do zawieszenia tuleje itp - Pan był mało ogarnięty, kazał wpłacać zaliczki etc. Honda na grochowie ogarnęła wszystko przez telefon. Ale na magazynie czesto gesto pracuja bucyfony wiec pracy serwisu ocenic nie moge.