Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
O 'naszym' forum

Czy zgadzasz sie z autorem tegoż tekstu?
Coś bredzi... Kurna weście go stont albo wogle powiecćie mu coś... ps. ale jestem pusty/a
0%
 0%  [ 0 ]
No przez ten gąszcz trudnych slów w zasadzie coś czaje i w sumie to chłopak dobrze prawi
27%
 27%  [ 6 ]
Tak, zgadzam się. Brońmy tego co nasze.
50%
 50%  [ 11 ]
Ide se pierdolnąć szczoszka...
22%
 22%  [ 5 ]
Głosowań: 22
Wszystkich Głosów: 22

Autor Wiadomość

JIMEK
[Usunięty]

Wysłany: Pią 09 Cze, 2006   

I to jest najlepszy pomysl. Trzeba cos tez pomyslec o ulepszeniu tego dzialu dla klubowiczow zeby to nie byly tylko i wylacznie na sprawy formalno-organizacyjne. Proponuje je scisle powiazac ze spotami. Robic ewentualnie jakies fajne relacje - na pamiatke :D w stylu - ten przyjechal pierwszy raz. Ten scignal sie z tamtym. Zdjecie tego i tego. Na gtechu pobil rekord swojego auta, itd itp.... moze jakas fajna formula sie stworzy... :D
JIMEK napisał/a:
Jaki z tego wniosek???

eM napisał/a:
Forum tworza ludzie i od ludzi zalezy jaka jest forma forum

BINGO! :one:
nic dodac nic ujac.

forum niedawno zostalo odpimpowane z wygladu zewnetrznego, teraz zadbajmy o jego tresc i wnetrze :D

chayenne
[Usunięty]

zgadzam sie z poprzednikami. mimo iz jestem krotko tutaj, to zawitalem tutaj ytylko dlatego, ze znam kilka osob zanim jeszcze jezdzili hothatchami i sa to na prawde fajnu ludzie. a skoro oni ich zaakceptowali i zgromadzili w jednym miejscu to musi byc wyjatkowe miejsce :)

a moze tak nie tylko forum, ale strona klubowa?
gdzie byly by informacje o kazdym uzytkowniku... tj. o nim samym jak i samochodzie + to co napisal moj poprzednik :)

pozdrawia posiadacz sedana.

JIMEK
[Usunięty]

tylko jak juz bedziesz mial to evo to ono nie bedzie warm tylko freakin burnin :D unas ruedas calientes y de puta madre :D
raczej nigdy nie bedzie hothatchem ale nikt Ci nie powie ze masz nieciekawe auto ;)

Loko 
Dr. Scheffler dzwoń 500 000 529

auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km

Zgadzam sie w 100%, że atmosfera na tym forum jest "inna" w rozumieniu o niebo lepsza od innych for. Najlepszym dowodem na to jest fakt, że jest to pierwsze i jedyne form, na którym sie aktywnie udzielam, bo po prostu mi się tutaj podoba.

Jimek: Zaciekawiło mnie zdanie twojego ojca :D , to czym według niego interesują się nie idioci?

zowa
[Usunięty]

Wysłany: Sob 10 Cze, 2006   

zgadzam sie w 100% ale swoja dalsza mysl rozwine jutro bo musz isc juz spac :) kiedys wkoncu trzeba odespac trasy :urban:

JIMEK
[Usunięty]

Wysłany: Sob 10 Cze, 2006   

Loko, za duzo by wymieniac :D ale spoko... najczesciej tym co mnie az tak nie bierze :D

widze ze coraz wiecej osob ktore wziely udzial w ankiecie ma problemy z pecherzem... :/

Odpowiedz do tematu