auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 24 Lip, 2010
PiTT napisał/a:
nie, ale nie lubię ludzi który nie potrafią szanować cudzej własności
nie ma tutaj znaczenia czy auto jest za 1k czy za 1mln.
jeśli ktoś szanuje swoje auto to nie widzę powodu dla którego ktoś może wejść z gównem na butach i wysmarować całą tapicerkę bo to tylko auto
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Sob 24 Lip, 2010
Generalnie kiepska sprawa bo z tego co pamiętam w PMR to mercedes jest srebrny, jeżeli będziesz malował te drzwi to ciężko ogarnąć lakier tak idealnie żeby na srebrnym nie było widać różnicy odcieni a cieniowanie wszystkich elementów sąsiadujących z drzwiami też nie każdemu pasuje..
Generalnie tak jak napisali poprzednicy to tylko auto, z drugiej strony rozumiem irytującję nierozwagą i roztargnieniem pasażerów...
Pisałem temat w emocjach - wszystkich zdenerowanych/zdezorientowanych/zagubionych/roztargnionych/nie rozumiejących/ nie potrafiących zajać stanowiska/ nie więdzących czy mają pocieszać autora tego dziwnego tematu -przepraszam.
Zgłaszam również samokrytykę - proszę w konskwencji o napiętnowanie - o "warna" - zaiste to całe zamieszanie spowodowałem ja przez ten głupi temat - żart.
Sytuacja jest oczywiście typowa i zle zaragowałem (Kupujesz nowe auto - jedziesz pokazac koledze i kolega otwiera drzwi pchając je z całej sily, drzwi uderzają w betonową ścianę. Rezultat - obdarte drzwi cudem nie zagiętę na aucie które ma idealny lakier. Jest to całowicie normalne i przecież to nie muzemum - normalne użytkowanie (patrz wyniki).
Zamknijmy w imię spokoju i pozytywanego nastawienia - dziękuje (poważnie!!)
P.S
Jednak wolałem żeby ten temat - pozostał na klubowym. Tutaj jest powszechnie dostępny co nie było moim celem.
Ostatnio zmieniony przez 206 Gti Sob 24 Lip, 2010, w całości zmieniany 8 razy
z tego co widziałem a w zasadzie już nie ma śladu, to tylko krawędz bo był odprysk lakieru
nie wiemy jak to wyglądało po uszkodzeniu bo czasami wystarcza tylko farbka zaprawkowa