1) Type “about:config” (without the quotation marks) into the location bar
2) Click the “I’ll be careful, I promise!” button
3) Filter “browser.urlbar.maxRichResults”
4) Double click the row and reset the value to “0″
auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Wto 09 Lis, 2010
Badi a nie masz czegoś takiego jak dodane pewne strony do ulubionych, porobione zakładki etc - wtedy nawet po wyczyszczeniu historii one będą się wyświetlały w pasku adresu??
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 10 Lis, 2010
leon napisał/a:
Badi a nie masz czegoś takiego jak dodane pewne strony do ulubionych, porobione zakładki etc - wtedy nawet po wyczyszczeniu historii one będą się wyświetlały w pasku adresu??
nie mam
Badi nie ma opcji, sprawdź dokładnie. ja mam włączona opcję czyszczenia z FF całej historii przy każdy zamknięciu programu, jednak wpisując adres wyskakują mi zapisane zakładki - tego nie da się usunąć
ustaw sobie narzędzia/zakładki/prywatność/czyść całą historię historię podczas zamykania programu - wtedy nie ma opcji, żeby coś zostało