fajnie wygląda ale to ma być do mieszkania czy pracowni? bo w mieszkaniu praktyczność w skali od 1 do 10 raczej na 1
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011
Jacek nie jestem pewien ale podłoge z takim efektem można uzyskać lakierująć ja na biało , potem wcierajać wierzchnią warstwe i lakierujac bezbarwnym . Widziałem takie efekt jak na zdjeciach w Szwecji , ale nie wiem czy to jest robione w ten sposób
Jacku bardzo fajna kompozycja, trendy. Kolorystyka ok, ale nie sosna bo jak już było pisane jest za miękka, wybierz inny rodzaj drewna.
Czesio napisał/a:
Jacek nie jestem pewien ale podłoge z takim efektem można uzyskać lakierująć ja na biało , potem wcierajać wierzchnią warstwe i lakierujac bezbarwnym . Widziałem takie efekt jak na zdjeciach w Szwecji , ale nie wiem czy to jest robione w ten sposób
Nie lakierując na biało lecz wcierając białą rozcieńczoną farbę np szmatką lub delikatnie pędzlem tak by nie pokryć całej powierzchni drewna żeby było widać strukturę deski, słoje. Następnie bezbarwny ze 3 warstwy.