auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Czw 06 Lip, 2006
wtf :566:
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
Pati [Usunięty]
szukaj trueno w europie... jedyne co bylo w europie to levin.
to juz lepiej kupic supre mk.II - 170 koni w serii, szpera, da sie taka trafic za jakies 5000, a moze i bedzie z gazem
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Myśle ze do takich starych japońców, to ciężko będzie z częściami, a ze to stare auto to pewnie coś w nim padnie raz na jakiś czas.
Japońce fajniejsze do driftu, ale bmw wydaje się znacznie rozsądniejszym wyborem.
chayenne [Usunięty]
Jaski napisał/a:
to Kasia chce driftować czy Ty?
Kasia kiedys BMW e36 (chyba) ac schnitzera ladnie dawala rade... wiec niech cwiczy... moze daleko zajdzie
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
300zx twin turbo, bardzo ladnie zamiata dupa! nie moglem sie sam uczyc bo bylem za mlody na prawko gdy ojciec go mial, ale do takiej zabawy naprawde goraco polecam
Jaski [Usunięty]
do jakiej kwoty autko wchodzi w grę Chayenne?
chayenne [Usunięty]
gorna granica to okolo 10.000 pln, ale oczywiscie im mniej tym wiecej bedzie na zawieszenie i potem na opony i paliwo do zabawy
Wala [Usunięty]
Wysłany: Pon 17 Lip, 2006
E30 i tylko E30.
Mam coupe z 1990 roku i ten samochód daje dużo przyjemności z jazdy (choć nie jestem katem i jeżdżę bardzo lightowo) - tym bardziej, że pod maską siedzi włożone, zmodyfikowane przez nadwornego tunera BMW (Hartge) 2.5 litra(więcej raczej kucyków niż w 325 -wcześniej było tu 1.8).
Ja akurat auta nie sadzałem na glebie, bo za bardzo je szanuję (jakie polskie drogi sa każdy wie).
Niedługo idzie na sprzedaż.....Żonie nie jest wygodnie je prowadzić niestety - za duże, za dużo pali itp...