auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2011
Nie martw się konkurencją - zawsze będzie ktoś szybszy albo wolniejszy,
niestety slick to podróż w jedną stronę - jak już pośmigasz na r888 lub czymś lepszym to potem jazda na zwyklej oponie nawet nie na czas to masakra.
auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2011
wiem wiem, już raz przeżyłem szok jak przesiadłem się na R1R
kurde chyba pełny slick na początek to niezbyt dobry pomysł, trzeba trochę pojeździć i samemu wyczuć, fura prawie seria, zawias jako tako daje rade, R888 albo Federale powinny już ładnie ogarnąć, ale zastanowię się czy nie kupić tych AVON'ów na przyszłość
wiem wiem, już raz przeżyłem szok jak przesiadłem się na R1R
r1r to kupa nawet w stosunku do r888 a między r888 a slickiem są jeszcze z 2-3sek na 2 minutach...
Yarko napisał/a:
kurde chyba pełny slick na początek to niezbyt dobry pomysł, trzeba trochę pojeździć i samemu wyczuć, fura prawie seria, zawias jako tako daje rade, R888 albo Federale powinny już ładnie ogarnąć, ale zastanowię się czy nie kupić tych AVON'ów na przyszłość
bierz pełny slick i dobry klocek. zobaczysz jaka masakra jest na dohamowaniach z większych prędkości.