auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pon 23 Sty, 2012
To lipa
Potrzebuję coś ala płyta pod silnik, tylko nie do końca pod silnik, a tzw. osłona chodnic, idzie to pod przednim zderzakiem, w ASO cena zaporowa, więc muszę sobie sam zrobić tylko nie wiem gdzie zdobyć materiał na to i jaki to ma materiał być .
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
rasta napisał/a:
To lipa
Potrzebuję coś ala płyta pod silnik, tylko nie do końca pod silnik, a tzw. osłona chodnic, idzie to pod przednim zderzakiem, w ASO cena zaporowa, więc muszę sobie sam zrobić tylko nie wiem gdzie zdobyć materiał na to i jaki to ma materiał być .
Aluminiowy ryfel gdzieś na łopuszańskiej sprzedawali w śmiesznej cenie, kwestia tylko mocowania, znalazłem ich na allegro.
No własnie mocowane tylko do zderzaka i nadkoli od spodu więc nie może być zbyt ciężkie, a zarazem musi być sztywne i nie łamliwe coby na pierwszej szykanie nie poszło w drobny mak
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
rasta napisał/a:
No własnie mocowane tylko do zderzaka i nadkoli od spodu więc nie może być zbyt ciężkie, a zarazem musi być sztywne i nie łamliwe coby na pierwszej szykanie nie poszło w drobny mak
Ta blaszka to za mała bo zderzak to kawal k.urwy
Płyta znajduje się dokładnie pod zderzakiem na całej jego powierzchni i jest montowane na śruby do niego Na dokładce zaznaczyłem czerwoną linią jak ta płyta idzie: