Przepraszam, ale czy Ty jesteś upośledzony?
Nie napisałem nic na temat fabuły, montażu itp. Wypunktowałem ogólnie to co przeczytałem wczesniej w tym temacie. Ale widzę, że razem z Pitt'em macie problem z czytaniem ze zrozumieniem, a może Wy ku.wa jesteście analfabetami?
Przepraszam, ale czy Ty jesteś upośledzony?
Nie napisałem nic na temat fabuły, montażu itp. Wypunktowałem ogólnie to co przeczytałem wczesniej w tym temacie. Ale widzę, że razem z Pitt'em macie problem z czytaniem ze zrozumieniem, a może Wy ku.wa jesteście analfabetami?
PiTT napisał/a:
człowieku, przestań w końcu pi#rdolić o tej wieśniackiej stolicy
Mieszkasz w stolicy? Mieszkasz. Więc nie mogłem napisać: "Ty ciulu z kartofliska"
a czemu mnie obrażasz?
to że jesteś debilem to niestety nie moja wina...
Pisząc "ze stolicy" stwierdziłem fakt. Nieprawdaż?
"Ciul" to chyba nie jest obraźliwe słowo, a kartoflisko to kartoflisko
Nie rozumiem dlaczego Wy macie takie ciśnienie, na każdą wypowiedź Warszawa, warszafka, stolica itp.
może dlatego że bardzo często do niej nawiązujesz...
stary, chcesz to zasponsorujemy Ci wycieczkę do wawki, wjedziesz na ostatnie piętro pałacu kultury, skoczysz do galmoku a wieczorkiem z majkiem do platy
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 18 Paź, 2011
Film jak kluchy nudny i słaby. Trailer był lepszy od filmu i to powinno wystarczyć za podsumowanie. Albo jak to podsumował jeden z moich kolegów "Focusa już mamy, w jeden weekend zamiast znów spotkać sie w barze pojedziemy do Katowic i z normalnej rozmowy nakręcimy drugą cześć sto razy lepszą."
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 19 Paź, 2011
mistrz wyscig.
pitt, ciulu z Warszawy zachowuj sie - jakby to powiedzial Adas - BEHAVE! czyli byc i miec.. kwintesencja Warszawy. niestety Martin ani byc ani miec wiec Martin nieladnie BEHAVE
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.