auto: Ford TBird
silnik:: 3,8 V6
moc: 230km Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2011 Skąd: Lodz
Wysłany: Śro 21 Sie, 2013
offtop: mi ostatnio dziwne cuda sie dzialy przez zjebaną stację dokującą. Co ciekawe 3 osoby z niej korzystały, na tym samym sprzecie i tym samym systemie (identiko bo to firmowe gówno) i tylko u mnie byl problem... zawieszal sie, zwalnial, wygladalo jak umierajacy HDD (wraz z niepowodzeniami przy odpalaniu systemu). Dla mnie to byl miszcz. do tej pory nie wiem jak to mozliwe ale długi post.
_________________ Ja pijany? Ja trenuje!
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Nie 12 Sty, 2014
Siema !
Mam problem z moim laptopem, tzn. Od czasu do czasu pykamy sobie w grupie znajomych w cod2 . Jeden kolega stawia sieć ze swojego laptopa reszta się z nim łączy i jazda. Nigdy nie miałem problemu z łączeniem sie z tą siecia , ale wtedy używałem windows 7. Jakiś czas temu zaktualizowałem go do win 8 . No i ostatnio mieliśmy grać , wbijam na pewniaka zajmuje miejscowe i szukam sieci , ale nie mogę jej znaleźć .
Spotkał się ktoś z czymś takim ? Sterownik karty Wi-fi zaktualizowałem ale nic to nie zmieniło . Jakieś pomysły ?
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Nie 02 Lut, 2014
Chrome mi sie chyba zaktualizował sam bez pytania
Nie chce mi się szukać w ustawieniach, może ktoś wie z miejsca.
Teraz po zamknięciu przeglądarki i jej ponownym włączeniu wszystkie karty wcześniej otwarte są zamknięte.
Gdzie to ustawić zeby po uruchomieniu chrome przywracał ostatnio otwarte karty.
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 02 Lut, 2014
Mam do Panów ekspertów pytanie mojemu lapkowi stuknął 3 rok i trzeba by go było ogarnąć (Sony Vaio VPCEB3Z1E) potrzebuję:
- nowy wiatraczek (ten jest baaardzo głośny, może łożysko siadło)
- czyszczenie
- postawić system od nowa (Win 7) ale nie usuwać danych
Czy polecacie gdzieś kogoś w Warszawie? Chyba, że ktoś ma dobre dojście do Macbook`ów 15"
EDIT:
Chyba, że ktoś tu to ogarnia to chętnie zapłacę.