auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 14 Sty, 2012
pcs napisał/a:
wracajac do sedna, Holowczyc dzis 12, Malysz 28
ciekawe czy jakby ktorys z Was zaczal dzis skakac na nartach to za niecaly rok by byl w 30tce na jakichs profesjonalnych zawodach
ja tylko chcial bym wiedziec jaki poziom prezentuja zawodnicy od 20 miejsca w gore..... Serio nie mam zielonego pojecia kto tam startuje a strata czasowa Małysza nic mi nie mowi.
Nie sadze zeby ktos w skokach mogl po nawet 20 latach wygrac z Malyszem, ale jestem przekonany ze pierwszy lepszy kierowca rajdowy z PL zlal by Malysza o kilka godzin na Dakarze
Nie zgodzę się z tobą. Wydaje mi się, ze specyfika rajdow asfaltowych (bo takich mamy 90%), a jazda po bezdrozach i pustyni to trochę inne swiaty. Poza tym Małysz ma wrodzoną skromnosc, zaciętosc i silną wolę. Nigdy nie wspominał, ze napina na wynik. choc pewnie zalezy mu tez na tym.
Własnie przed chwilą na Euro pokazywali Mistrza Swiata w Enduro, ktory jest 13-ty w generalce i uwaza to za spory sukces jak na debiut. A Enduro to nic innego jak rajdy na motorach.
Podziwiam Małysza i bardzo się cieszę z jego postawy, a powoli buduje się nawet przyzwoity wynik.
Gdzies czytałem, ze na Dakarze jest Szymek Ruta. Moze za rok wystartuje w Barwach Orlen Teamu. Ciekawe jaki wynik osiągnie Hołek kiedys twierdził, ze jest młody i utalentowany i warto w niego inwestowac.
Własnie przed chwilą na Euro pokazywali Mistrza Swiata w Enduro, ktory jest 13-ty w generalce i uwaza to za spory sukces jak na debiut. A Enduro to nic innego jak rajdy na motorach.
Na motórze to ciut trudniej jest...
Przem_106 napisał/a:
Gdzies czytałem, ze na Dakarze jest Szymek Ruta. Moze za rok wystartuje w Barwach Orlen Teamu. Ciekawe jaki wynik osiągnie Hołek kiedys twierdził, ze jest młody i utalentowany i warto w niego inwestowac.
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Przem_106 napisał/a:
Od kilku lat TV Polsat w niego inwestuje i jakoś szału nie ma.
Gość zrobił jedną spektakularną rzecz w życiu: ustanowił niepobity do dziś rekord skoczni na bemowie.
I to by było na tyle.
Taki Polski odpowiednik Mathew Wilsona, albo Antonyego Warmbolda (jezeli jeszcze pamiętacie )
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Przem_106 napisał/a:
Hołek kiedys twierdził, ze jest młody i utalentowany i warto w niego inwestowac.
A co miał powiedzieć. Jakby powiedział co innego to by już odpowiednie osoby zadbały żeby mu przykręcić kurek.
Ruta to chyba jedyny zawodnik który mnie "nabrał" że umie jeździć. Akurat mi się trafiło widzieć go dwa razy pod rząd że przeszedł gdzieś na bogato na żyletki.
Badi ściga się pierwsza 10 kolejna 10 stara się równać do tej pierwszej, a dalej to biznesmeny co chcą przeżyć przygodę życia.