auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Czw 14 Cze, 2012
A rano wyglądał jeszcze tak:
Sprawca to rocznik 28 i pomylił lewą z prawą stroną przeciął dwa pasy pod prąd, ja go po drodze trafiłem a on przez środek przejścia dla pieszych(dobrze,że nikogo nie trafił) zatrzymał sie na stoisku z truskawkami Jak później twierdził,żona mu kazała kupic truskawki więc jak zobaczył stoisko to postanowił podjechać pod nie jak do McDrive.
Pewnie potrzebne mu były do drina
Jutro oględziny i zaczynamy odbudowę Mam nadziej,ze w przyszłym tygodniu będzie do odbioru bo mam przy nim jeszcze troche do zrobienia
Na kasę nie liczę bo znając polskie krętactwo to dostane z 500zł góra.
P.S. Uratowały mnie płyty chodnikowe w ilości osimiu sztuk,które dwa dni temu wrzuciłem do bagażnika aby troche sklepać resor W innym wypadku pewnie by to gorzej wyglądało
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Cytat:
Zawieszenie nie dostalo?
Raczej nie,koło prawe tylko zblokowało o rant błotnika.
Do wymiany pas przedni,prawy błotnik oraz maska. Podłoga bagażnik do wyciągnięcia (tak blacharz mówił) i na szczęście prawe nadkole nie dostało za mocno(tam są numery nadwozia). Pasy przednie mam 4 więc mam nadzieje,że jakis ori sie tam znajdzie a nie samo rzemiosło. Błotniki też mam. Lampy, kierunki tez z pare nowych kompletów sie znajdzie.
Najgorzej ze zderzakiem oraz maską (pierwsza seria). Te będę musiał wykręcić z 79 który gnije pod domem. Znaczek nie ucierpiał..uff Niestety halogeny zakupione ze dwa miesiące temu poszły się jebać Aha i zbiorniczek płynu hamuclowego do wymiany - ucieło oba krućce.
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Rasputun, możemy podjechać w weekend do mojego wuja obejrzeć tego Wartburga i wpadniemy do niego do piwnicy, na pewno jakiś zderzak z malara się znajdzie
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY