pit, nie czytasz uwaznie to ma byc do jazdy na codzien czyli takiej normalnej i ewentualnie jak pojade na jakies dziewuchy do innej miesciny wyrwane na nk to zeby w trasie tylko szybciej poleciec, awd tylko w zimie by dostawalo
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 26 Paź, 2012
Barejka nie wiem jak u Ciebie ale ja np. z czymś takim nie potrafię u siebie walczyć. Mam swój styl jazdy i jakim bym nie jechał samochodem próbuję go uskuteczniać - a im bardziej auto może tym lepiej
auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
Barej, musisz sam podjąć decyzję czym chcesz jeździć, wszystkie za i przeciw już znasz, ja dodam tylko tyle, dla wielu z nas motoryzacja to wielka pasja ( w moim przypadku od zawsze ) i warto spełniać swoje marzenia, ale nic ponad siły, bo efekt będzie odwrotny
Po wypadku pod myslenicami z węgierskimi (chyba) motocyklistami, jakoś nie jestem zwolennikiem samochodów z kiera po prawej. Poza tym niekoniecznie chciałbym, żeby jakiś kierowca z ambicjami cały wychylił się na czołówkę ze mną
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
PieQt, kurde w innych krajach da się takimi autami jeździć legalnie, a w Niemczech jak przełożysz sobie RHD na LHD i nie masz miliona potwierdzeniem na to, że wszystko zgodnie z prawem to Ci zabiorą dowód, a auto wyląduje na parkingu policyjnym. Moim zdaniem powinno się dać rejestrować normalnie RHD.
auto: sej
silnik:: 1.1
moc: 40kwkm Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Skąd: z Gdańska
BAREJKA to jest prawda :
Bonczek napisał/a:
Barejka nie wiem jak u Ciebie ale ja np. z czymś takim nie potrafię u siebie walczyć. Mam swój styl jazdy i jakim bym nie jechał samochodem próbuję go uskuteczniać - a im bardziej auto może tym lepiej
_________________ W trosce o najlepszą jakość naszych usług informujemy że nad rozwiązaniem pańskiego problemu pracują nasi najlepsi specjaliści..
auto: BMW E46 Compact
silnik:: M54B25
moc: 192km Pomógł: 11 razy Dołączył: 30 Sty 2010 Skąd: Mysłowice
pit napisał/a:
BAREJKA to jest prawda :
Bonczek napisał/a:
PieQt, kurde w innych krajach da się takimi autami jeździć legalnie, a w Niemczech jak przełożysz sobie RHD na LHD i nie masz miliona potwierdzeniem na to, że wszystko zgodnie z prawem to Ci zabiorą dowód, a auto wyląduje na parkingu policyjnym. Moim zdaniem powinno się dać rejestrować normalnie RHD.
Może chodzi o mentalność ludzi, z 2 strony jak "angol" jedzie przede mną to zawsze jedzie jak potłuczony - więc chyba łatwo nie jest
dzieki temu bedzie mozna spelnic jakies motoryzacyjne marzenie, na ktore mnie nie bedzie nigdy stac. Nikt z Was o takim czyms nie myslal? Sam jestem przeciwnikiem, ale opcja moze byc ciekawa tylko dla mnie chyba nie zrobili jeszcze auta nic nie bedzie tak szybkie jak 106 do tego czasi w cenie zlomu, naprawe mozna wykonac w drodze chocby po ciemku. Kolejne auto musi byc szybkie ale bez przesady no i w miare mlode
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Sob 27 Paź, 2012
Bonczek napisał/a:
Wszystko prawda ale np. w takich Niemczech z kierownicą po prawej stronie jeżdżą jakieś lotusy, skyline'y, stare miniaki i rollsy, w normalnym świecie nikt nie wpadnie na to, żeby przywieźć z anglii passata tdi bo będzie 4 tys. zł taniej