dopiero zobaczyłem
warsztatu specjalizującego się w VW/Audi z ulicy Mineralnej nikomu nie polecę, swoją drogą muszę porozmawiać z jego właścicielem żeby patrzył na ręce swoim pracownikom
jest polecany warsztat w Łomiankach, Auto Morela, ja tam nie byłem, ale od wielu lat znajomu serwisuje tam swoje fury i szczerze poleca
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Wto 22 Sty, 2013
PiTT napisał/a:
dopiero zobaczyłem
warsztatu specjalizującego się w VW/Audi z ulicy Mineralnej nikomu nie polecę, swoją drogą muszę porozmawiać z jego właścicielem żeby patrzył na ręce swoim pracownikom
jest polecany warsztat w Łomiankach, Auto Morela, ja tam nie byłem, ale od wielu lat znajomu serwisuje tam swoje fury i szczerze poleca
Ale to chodzi ci ten z hamownia na mineralnej ? Napisz coś więcej co zebali itp bo już kilka razy wspomniałeś bez szczegółów. Pytań bo czasami tam coś robię, ale zadko.
nie chcę pisać na publicznym
do samej hamowni czyli Rogala nie mam absolutnie żadnych uwag, robi robotę profi, tyle tylko że warsztat mechaniczny to osobna firma ścianę obok
czy ten Myśliński z Piastowa ogarnia też Audi?
muszę wstawić gdzieś auto na okresowe wymiany filtrów, olejów, klocków itd.
po prostu dosyć mam już partactwa, więc jak nie znajdę to zmieniam fach i zacznę naprawiać fury
auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 11 Lut, 2013
PiTT napisał/a:
czy ten Myśliński z Piastowa ogarnia też Audi?
muszę wstawić gdzieś auto na okresowe wymiany filtrów, olejów, klocków itd.
po prostu dosyć mam już partactwa, więc jak nie znajdę to zmieniam fach i zacznę naprawiać fury
Ogarnia jak najbardziej.
501 010 366 Zbyszek Myśliński
Tylko z terminami słabo, czekałm miecha na rozrząd w golfie
Chociaż teraz zmienił miejscówkę i ma 5-6 stanowisk top może szybciej idzie.