auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 20 Sty, 2013
Cytat:
Bardzo byśmy chcieli razem z Jackiem wystartować w Dakarze w samochodzie. Jest to nasze marzenie. Wielu byłych motocyklistów, jak Stephane Peterhansel czy Nani Roma, wykorzystuje swoje doświadczenie zaczerpnięte z motocykli i walczą o czołowe pozycje w stawce samochodowej. Jest jeszcze za wcześnie, aby mówić o jakichkolwiek konkretach.
Brawa dla Małysza. Plan wykonany z nawiązką. Statystycznie rewelacja. Drugi start i duzy progres. Strata do zwycięzcy na poziomie Hołka z zeszłego roku (9 miejsce i prawie 7h straty). Uwielbiam take cechy jakie ma myłysz, tj skromnosc, swiadomosc swojego miejsca i umiejętnosci, konsekwencja i upartosc. Mysle, ze wielu jest pod wrazeniem. Na przyszły rok powinni sprobowac walczyc o TOP 10!
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Vlodarsky napisał/a:
siema napisał/a:
Hołek dziś w DD TVN odparł Wasze zarzuty, powiedział, że jest profesjonalistą i pasy zapina
Podobno to prawda, ale cały czas ukrywa rękę przed kamerami.
O właśnie! Powiedział, ze ręką się w zebra walnął-serio Zatem sorry poszukiwacze spisków. Aha, i powiedział jeszcze, że zawsze jeździ przepisowo (chciałem wkleić tutaj wywiad w którym mówił ile jedzie z Olsztyna do Warszawy ale trudno mi się klika na telefonie )
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Myślę, że po obecnych remontach (a głównie przed nimi - brak kamer) idąc o życie mógł to wykręcić z Olsztynka. Z samego Olsztyna do krajowej "7" parę km'ów jeszcze jest. Ja bądź co bądź poza przekraczaniem prędkości staram się nie naginać przepisów aż nadto.
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
auto: Cayane
silnik:: Tuaregoa
moc: np 182km Pomógł: 16 razy Dołączył: 18 Lis 2009 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 21 Sty, 2013
siema napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
siema napisał/a:
Hołek dziś w DD TVN odparł Wasze zarzuty, powiedział, że jest profesjonalistą i pasy zapina
Podobno to prawda, ale cały czas ukrywa rękę przed kamerami.
O właśnie! Powiedział, ze ręką się w zebra walnął-serio Zatem sorry poszukiwacze spisków. Aha, i powiedział jeszcze, że zawsze jeździ przepisowo (chciałem wkleić tutaj wywiad w którym mówił ile jedzie z Olsztyna do Warszawy ale trudno mi się klika na telefonie )
To mógłby się jeszcze zdecydować którą ręką i w które żebro...
...no to w co przywalił żebrami?
_________________ Stefan ma dobre ciśnienie....
...w oponach!