auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 11 Gru, 2007
k-mart napisał/a:
Maciek Lubiak szybko dziala, czasem jest nieobliczalny i nawet wygadany
Jak oceniasz jego szanse Mareczku?? LOL
Maciek Lubiak byl kiedys bardzo dobrym tenisistą - niestety kontuzja nie pozwolila mu kontynuować kariery. Moim zdaniem nie odegra on czolowej roli w RSMP. Jezeli chodzi o Kuzaja, to wydaje mi sie ze jest szybkim kierowca i doskonale zna polskie OSy. Niestety za jego zachowanie i pewnosc siebie skreslilem go z listy rajdowcow
Marku ale tu nikt nie pisze ze koles nie umie jezdzic, bo ewidentnie to potrafi, jak sam napisales jego trofea o tym swiadcza.Chodz tu o to ze jest gburem, bucem i zakompleksionym chlopaczkiem ktoremu piana toczy sie z ryja i nie umie przegrywac, ot caly sens.Nie jest czlowiekiem na poziomie. Ja osobiscie twierdze ze Holek mu jeszcze nosa utrze i tego bym bardzo chcial. Pozatym mysle ze jesli wielu jego przeciwnikow mialoby takie mozliwosci jak on... to by go naklepali
p.s. za to osobiście uważam że to bardzo sympatyczny koleś
Po Divers Night of the Jumps napalił się na moją panne jak szczerbaty na orzechy... Nie dość, że po swoim głupim wejściu powiedziała mu, że jestem jej mężem, żey się odczepił, to dalej chodził za nią jak matoł. Ja na relaksie to znosiłem, moja panna trochę gorzej. W końcu jego ziomowi tak w żarcie powiedziałem " Patrz, nie dość, że skręcać nie potrafi, to jeszcze zaraz w ryj dostanie". Ziom mu przekazał i Maciuś się ogarnoł. Chyba za dużo wypił.
Potem próbował szczęścia u takiej hostessy, ale z tego co wiem to nie poruchał. Jak dla mnie wieśniak w białej koszuli. A, że nie rodowity Warszawiak to widać... Rodowitych Warszawiaków szanuję.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
KonradMK napisał/a:
Oto dowód kto nam robi koło dupy. Potem mówią, że w Warszawie wieś... :D
dokladnie kondziu.
a potem jedziesz gdziesz w polske i mowia,ze warszafka przyjechala.
a co jak co to skoro moze tutaj zlapac sponsora to dlaczego ma tu nie jezdzic??
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
strick napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Rodowitych Warszawiaków szanuję.
A mnie mowisz zawsze co innego ;)
to wkoncu jak to jest panowie z wami tam na Śląsku???
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
to wkoncu jak to jest panowie z wami tam na Śląsku???
Pisząc tam na Śląsku, na dzień dobry dzielisz Polskę.
A tak serio, to ja nie ma problemu z Wawą, czasem jakiś żarcik się może wtrąci LOL
Lubiak jest z Gdańska i jest bucem.
to jak już jesteśmy przy cwaniakach to Marek w środowisku snowboardowym też ma swoich fanów siostra mi mówiła, jak bardzo chcesz to się dowiem kto i co powiedział
to jak już jesteśmy przy cwaniakach to Marek w środowisku snowboardowym też ma swoich fanów siostra mi mówiła, jak bardzo chcesz to się dowiem kto i co powiedział
Hehe, ziombel, mowa o tych co się tylko jarają jazdą na rurkach, moga mi obciągnąć... A siostra niech uważa, bo już nie jedna szczekała, a potem w real life do miecza klękała.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Marek23 napisał/a:
Objeżdżają go na kjsie, bo tym jest Barbórka i zawsze na takich próbach przegrywa.
Dla fanów Kuzaja zawsze są jakieś wytłumaczenia, jak gdzieś wydzwoni to też nie jego wina, to wszystko przez ten zaket
Marek23 napisał/a:
A, że jest wyszczekany? Jego sprawa, gadać z nim nie muszę...
Widzę niekonsekwencje bo kilka postów niżej piszesz o stylu bycia Lubiaka, tzn że tylko Kuzaj może się zachowywać jak prostak?
Marek23 napisał/a:
Rozumiem, że oglądasz dużo onboardów,itd...
Nie musze się posiłkować się tylko i wyłącznie onboardami, mam pod nosem w męski członek i ciut ciut rajdów które czasem zdarzy się oglądnąć z kimś kto jeździł bądź ma styczność z rajdami i powie kilka mądrych słów na temat tego co właśnie widzimy..
Marek23 napisał/a:
A nie jedzie za Twoją kasę, więc luz.
Nie powiedziałem ani słowa o kasie a jedynie o tym że auto klasy WRC nie wystarczyło mu na sklepanie eNek, podczas gdy taki Hołek wsiadł po długiej przerwie do auta rajdowego i machnął od tak lepszy wynik. Osobiście kompletnie walą mnie warunki finansowe któregokolwiek kierowców.
Marek23 napisał/a:
Jesli dla kogoś Barbórka jest wymiernikiem tego kto jest szybki, to jest po prostu laikiem.
Barbórka sama w sobie nie, barbórka+reszta sezonu owszem...
Rozumiem Marku że kibicujesz Kuzajowi, ja jakby mniej więc nie kontynujmy już tego tematu