hm, to już chyba nie ma większego znaczenia, ale dałbym troche dalej od przepustnicy, czyli na rurce gdzies w okolicy zgięcia. Mniej więcej w takiej odległości jaka jest w seryjnym dolocie
gustav [Usunięty]
Wysłany: Sob 25 Lip, 2009
ciekawi mnie tylko ze generalnie ludzie w ogormnej wiekszosci nie maja jednak wpietego tegoo czujnika
AndreXSi [Usunięty]
Wysłany: Sob 25 Lip, 2009
... i mówią że ze stożkiem im więcej pali
w takim razie niestety to błąd...
auto: nie mam
silnik:: j.w
moc: w nogachkm Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 27 Lip, 2009
gustav napisał/a:
jako zalozyciel tego topicu nie dotrwalem do konca akcji, bo jakis czas temu za symboliczna kwote dorwalem puche ze stozkiem, do tego customowo dorobilismy reszte i smiga
rurka ma srednice 2,5 cala, łącznik gumowy pochodzi z jakiegos renualt
czujnik powietrza jest calkiem wypiety, odma puszczona w dol, zbiornik od wspomagania przeswuniety 10 cm w prawo, reszta wszedzie sie miesci na styk co do mm, pucha jest podklejona folia zeby odbijac cieplo
tylko troche gesto blach jest z przodu, bede musial wymienic grill na ten z rocznika 99, tak jak chyba tomcat zrobil - tam jest wiecej dziur. nie ma ktos takiego grilla na zbyciu? chetnie nabede
jaka folia okleiles? gdzie taka mozna nabyc ?
gustav [Usunięty]
Wysłany: Pon 27 Lip, 2009
castorama/leroymerlin
srebrna folia aluminiowa samoprzylepna, tylko ze to aluminium jest dosc grube i fajnie siada
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Czw 27 Sie, 2009
Czy GEKO lub ktos bardziej zorientowany mogłby sie wypowiedzieć w temacie jak sprawa wyglada...bo nie wiem czy cos z tego dolotu bedzie i czy czekac, czy szukac i kupic cos innego...
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Czw 27 Sie, 2009
Hej, wczoraj ponownie kopyto (z górnej połówki) poszło do lakiernika do odbudowy. Bo podczas wyciągania z formy się rozpierdoliło w drobny mak. Forma niestety też oberwała podczas wyciągania i się nie nadaje. Ja ten temat doprowadzę do końca choćbym miał zdechnąć , ale nie chcę też nikogo trzymać, lub obiecywać, bo niestety nie mogę się określić dokładnie parę razy się już zesrało, choć nie powinno.