auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Wto 17 Sty, 2012
miły akcent
mógł jeszcze dodać, że zaleca oleje millers oil
niezła runda ogólnie. organizatorzy ogarnęli.. pierwszy w historii rally sprint gdzie mogłeś obejrzeć przejazd fury od startu do mety idąc po chodniku równo z jadącym samochodem ze wszystkich fur to chyba justy szło najagresywniej
Kamill, dobrze, że tym razem nie okrasiłeś swojego filmu muzyką..
startowałeś?
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
roj napisał/a:
Kamill, dobrze, że tym razem nie okrasiłeś swojego filmu muzyką..
startowałeś?
Nie nie startowałem, nie wiem czy bym sie wdrapał na tą pierwszą górę,
Wg mnie sprint bez sensu, to co jest na filmie powyżej to jakieś pojedyncze przypadki jak ktoś poszedł bokiem i było co nagrać, w 90% przejazdów wyglądało to jak jazda po parkingu w poszukiwaniu wolnego miejsca.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Kamill napisał/a:
w 90% przejazdów wyglądało to jak jazda po parkingu w poszukiwaniu wolnego miejsca.
A co do muzyki to nie wiem o co chodzi
1.odniosłem dokładnie takie samo wrażenie
2.raz wrzuciłeś filmik chyba właśnie ze służewca pod taką łupankę, że nie przebrnąłem
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 18 Sty, 2012
Przypomina mi to mój lodowy rally sprint na marywilskiej, gdzie w pierwszym przejeździe był śnieg i dało się jechać w miarę szybko, a jak ruszyliśmy na drugi to wyglądało to tak
Przepraszam za komentarze, to były początki mojej kariery rajdowej