nie no jestem załamany, widziałem co kondziu kupił
ehhh... tego bym się nigdy nie spodziewał, nie dość że skoda to jeszcze kombi i diesel
rozsądkiem się kupuje auto jak masz 150 lat a nie teraz, ziom, jesteś zjebem!
ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,ja nie wierze, nie mozliwe,
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pią 25 Lip, 2008
Specjalnie nie odzywalem sie w tym temacie, bo wiedzialem ze bedzie bicie piany na +15stronach a Kondzio na koniec kupi cos nie zwiazanego z tym co mialo byc na poczatku
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 25 Lip, 2008
ok, fajnie pośmialiśmy się troszkę... to teraz proszę niech Kondziu się wypowie co zakupił. bo specjalnie wchodziłem codziennie na ten temat i przyglądałem się temu co wybierze nasz prezentodostawacz
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY