auto: łorm hecz
silnik:: !@#$
moc: 280km Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Lut 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 11 Mar, 2011
Auta zrobiły bardzo pozytywne wrażenie. Abarth prowadzi się świetnie, bardzo stabilny. Ten nowy silnik Multiair też daje radę, jak na taką małą turbawkę. Co do minusów to układ kierowniczy - nie cierpię tych nowych układów wspomaganych elektrycznie. Wspomaganie hamulców też do wywalenia - zero czucia przy hamowaniu, pedał wydaje się jakiś gumowy.
Giulietta jest prze ch*j! Stosunkowo mała turbo dziura a silnik chętnie idzie prawie do odcinki. Prowadzenie fenomenalne jak dla mnie, nie jeździłem żadnym innym konkurentem z segmentu hh więc trudno mi powiedzieć jak to się ma w porównaniu. Do wywalenia tradycyjnie elektryczne wspomaganie układu kierowniczego i przydałyby się lepsze fotele w wersji QV. Teraz namawiam ojca na zakup QV zamiast 156 2.0
auto: łorm hecz
silnik:: !@#$
moc: 280km Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Lut 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 06 Cze, 2011
Krótki filmik ode mnie, z pierwszej eliminacji ClassicAuto Cup Skonsultowałem już z Majkiem, który wytknął mi oczywiście parę błędów. Faktycznie momentami grubo przegiąłem z filtrami, i trochę za dużo kontrastu jest No ale od strony technicznej w filmowaniu i montażu, to jestem ciemny, więc bardziej się skupiałem na pokazaniu fajnego klimatu
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
co najwazniejsze dla mnie - NIE MECZY przez co bardzo fajnie sie oglada
czekajac na nastepne ujecie. niby track day... wyszyscy jezdza tak samo
w kolko a mozna uniknac monotonii - jak dla mnie super.
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Kurczę byłeś na YTP i nie uchwyciłeś mojej Fiesty w akcji
Mam nadzieje,że będziesz na drugiej rundzie i się poprawisz
A tak serio to filmik fajny aż żałuje,że sie nie zdecydowałem na udział,ale z wpisowym trochę polecieli...
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 21 Cze, 2011
no, no! 20kzł na jednej fotce!
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Sob 20 Kwi, 2013
dislike.