ja dzialam na liveboxie najgorszym syfie ruter+wifi i mi nie tnie pasma, moze tez dlatego ze mam osx tez szyfruje polaczeni co tez wplywa na szybkosc etc ale o dziwo od poczatku kiedy mam ten syf wszycho dziala zajebiscie zero zwiech , tylko jeden problem mialem bo tepsa daje stery tylko do wind a osx juz nie saportuje,, zenada!! musialem wygrzebac z jakis francuskich stron zeby odpalic ten gwizdek usb ale wszycho smiga od tamtej pory dziwne albo ten ruter jest dobry albo ja jestem taki dobry ze sie mnie boi
pasmo moga ciac programy netowe ale nie sadze zeby az tak,
zmien antene, kanal wifi, moze lalizacje routere walcz,, bedzie dobrze
zmierz jaki masz transfer wpinajac sie bezposrednio do ethernetowego portu i bedziesz wiedzial czy to soft, ruter wifi czy kiepski lacze tepsy
ostatnio w jednej firmie chcialem zwiekszy im dsl z 1mb na 4mb w promo po tej samej cenia,,
to tepsa po miesiacu powiedziala ze nie da sie, pytam sie dlatego? bo jest za duze tlumienie , a z czego to wynika? no z ze slabych laczy,, a kiedy je wymienicie? i tak sie rozmawia z tepsa heheh