auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 25 Sty, 2007
Daltego też wspomnaiłem o cienkiej blasze, nie będzie to miało mocno ochronnych włąściwosci, ale na pewno będzie wytrzymalsze niż plastik. A koszty nie powinny być za wielkie, kumpel tak zrobił w polówce gti.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pią 26 Sty, 2007
Szymlorek, co sie tam przejmowac, ja juz dwie fury rozje.... kompletnie w zimie poniewaz tak sie cieszylem ze w koncu snieg spadl ! Jedna byl prelude ktorym jechalem przez 18km na wstecznym, poniewaz lewe przednie kolo oraz zawias nie reagowly na sterowanie kierownica
Jest jak pisali inni, kawalek plastiku ktory na szczescie nie kosztuje setki zyli
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Sob 27 Sty, 2007
sieah makafaka jaki świat jest mały okazało się że nawet poniekąd znam takich co maczają paluchy w produkcji płyt, więc poniżej wklejam link może ktoś z Was bęzie zainteresowany
płyta u mnie ma raczej zadanie odgradzać przenianie syfu do komory silnika niż ochrone miski bo to dupowozik nie rajdówka, więc nie jest narażony na takieekstremalne sytuacje w związku z tym ja pewnie wybiorekolejny plastik