A dla Ciebie Marcel :564: Podoba mi się, że dużo startujesz...
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007
pug bartka ma 1 fotel i chyba jest przygotowany na cwiartke bardziej i moze na tor - tak to wyglada z zew, ale moze barto sie wypowie w tej kwestii
Marku startuje kiedy moge, staram sie zbierac doswiadczenie, bo inaczej niz jezdzac zapewno go nie nabiore, poza tym "nowe" auto tez potrzebuje lekkiej integracji ze mna a ja z nim nie zapominajac o nowym pilocie - mam nadzieje,ze stałynm pilocie
najblizszy start to chyba rajd nocny w listopadzie
budujac swoj samochod chce zeby byl jak najbardziej uniwersalny, tzn. i szybki na 1/4 i zeby dawal rade na zakretach (musze wyj.ebac to koni sport bo jest do dupy), nie jest szykowany do konkretnej dziedziny. Niestety w kjs samochod dostaje strasznie po dupie, trasy to dziura na dziurze, latwo gdzies przyj.ebac. Kiedys bardzo chcialem startowac w takich imprezach ale stwierdzilem ze jednak szkoda mi mojego puga. Musialbym kupic jakas inna fure do tego celu.
P.S. Nigdy w zyciu bym nie przypuszczal nawet ze usiade na prawym fotelu zawsze myslalem ze to ja bede na lewym.. a szczerze mowiac bardzo podoba mi sie praca na prawym
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg