jutro bede wiedział co z moim autem, czy belka sie do czegos nadaje czy nie, bo obecnie nie mam $$$ zeby wziac zwias od Mick'a i bez sensu jest wsadzac belke seryjna przy obnizonym przodzie ..... chyba,ze ma ktos seryjne springi do 106 ??!!!
Kurde Marcel szkoda...ale dobrze, że tylko takie szkody.
Bad-i się wycofał czy jak? Bo nie zrozumiałem?
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Nie 09 Mar, 2008
Marek23 napisał/a:
Kurde Marcel szkoda...ale dobrze, że tylko takie szkody.
moglismy jechac jak cipki na SL4 moze bysmy dojechali, ale niestety nie odpuscilismy i walczylismy a skonczyło sie jak widac
Marek23 napisał/a:
Bad-i się wycofał czy jak? Bo nie zrozumiałem?
sprawy rodzinne
Mach [Usunięty]
Wysłany: Pon 10 Mar, 2008
Marcelku, przykro sie skonczylo
...no ale w tje branzy takie historie sa na pozadku dziennym.
Chcialem pokibicowac Wam osobiscie jak przeczytalem ze sie szykujecie ale chory wlasnie siedzie przez caly weekend
Takze widze ze u wszystkich doopowato - jak to niektorzy mowia - jak bys sie nie odwrocic, zawsze dupa z tylu
BTW: belka na tyle mocno dostala ze tylko wymiana ?
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pon 10 Mar, 2008
co jest uszkodzone to wiem tyle ile widac na zdjeciach ... Paweł dzis ma zajrzec i co i jak i wtedy bedzie mozna powiedziec co jest naprawde uszkodzone....
spoko spoko nie martwie sie tym,ze cos sie stało z autem, bo jakbym sie martwił to jechał bym jak ciotka, a nie o to chodzi, z KJSu na KJS staram sie jechac plynniej, szybciej, agresywniej i niestety braki w technice sa jeszcze widoczne, ale ucze sie ucze i jak juz wspominałem czuje sie coraz pewniej
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Wto 11 Mar, 2008
własnie dostałem to zdjecie (k-mart zaraz doda komentarze zapewne)
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Czw 13 Mar, 2008
hehehe
marcel naprawde dobre ujecia macie
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Czw 13 Mar, 2008
Bad-i dawaj foty z rozdania
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)