ooo.... piękny temat... też dzisiaj rano relaksowałem się śmigając kosiareczką po moim małym ogródeczku...:)
mam elektryczną stihla, elegancki żółty kolorek...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 26 Maj, 2009
Jakis czas temu szukalismy z kumpelm kosiarki do jego firmy ogrodniczej.
Wszedzie mowili jedno, obojetne jaka firma, wazne aby był silnik Brigssa!
Wkoncu kupił kumpel Victusa z brigssem 5,5km i jest spoko. Przetrwała 3 lata w firmie.
Ostatnio kosiłem z silnikiem 3km i było troche mało.
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
honda rulez !! naprawde ta przednia os skretna robi robote dookola krzaczkow sie super jezdzi a i moc tez ma
bariii [Usunięty]
ja w zeszlym roku jak jeszcze dolar fajnie stał kupilem taką Kosiarke ,
i jestem bardzo, bardzo zadowolony, teren nierówny a radzi sobie fantastycznie, elektryczny starter jest idealny jak ja zgasisz nie trzeba ciagnac za sznur tylko przekrecasz kluczyk i jazda kosze ta kosiarka dzialke o powierzczni 28 arow tak ze jest co kosic. dobrze sprawdzasie funkcja mielenia trawy, polecam goraco
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 27 Maj, 2009
Moj staruszek kupil rok temu jakas Honde ma podobno 3.5 kunia Zapytam go bo swego czasu mial zajawke na kosiarki zanim tej nie kupil, wiec troche temat ogarnal.
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie