auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 15 Lis, 2010
na urodzinach Oskara bylo dosc podobnie. najpierw koniecznie Enklawa, a pozniej rozczarowanie i kurde - tu nie ma hiphopow wiec widocznie to taki rytuał.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
hahahahah , ziom !! MISTRZ !!
Rozjebałeś system
Dopisz ze wracałeś, miałes jakiś powód aby ponownie do nas wrócić
hahaha jesteś bogiem
jedynie nie podobało mi i bartowi twoje , jakby nie patrzeć, bezczelne zachowanie do oskara koleżanki. Oskar nie skumał chyba albo nie usłyszał tekstu z butami
:rotfl:
hahahahah , ziom !! MISTRZ !!
pomylony system
Dopisz ze wracałeś, miałes jakiś powód aby ponownie do nas wrócić
hahaha jesteś bogiem
jedynie nie podobało mi i bartowi twoje , jakby nie patrzeć, bezczelne zachowanie do oskara koleżanki. Oskar nie skumał chyba albo nie usłyszał tekstu z butami
ej ale to nie było bezczelne wcale, poza tym jeśli się nie skarżyła to chyba znaczy że jej się podobało bo przecież nie wyszła nie wiem już o co chodziło ale to nie miało być złośliwe.
PS tak wróciłem bo Barto powiedział że jest fajnie. Przyszedłem, zapaliłem fajka i wyszedłem ponownie Ziom, jeśli zabawa polega na staniu przy barze to ja wolę wsiurskie klimaty w Enklawie
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Ziom, to było bezczelne, na maxa . Pogadaj z bartem ... Drugi raz masz taką opcje ze sie nachlejesz, najarasz i odyebujesz ( u marcela z rok temu to samo )
Cytat:
ta, 3/4 a potem 2 setki w enklawie i placie. pół litra na łeb mniejwięcej.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Michał napisał/a:
Cytat:
po co to bajki opowiadac.
spoko, w końcu wiesz lepiej
nie powiedzialem, ze wiem lepiej. nie. nie.
tylko farmazony opowiadasz, ze juz nie pijesz bo cos tam.. skoro jest tak jak mowisz i tak sie tym przejmujesz to po co chlejesz?
pisze to bo troche sie przejalem tym co powiedziales ale znowu zycie pokazalo ze biadolisz bez ladu i skladu.