auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Nie 02 Sty, 2011
Barejka napisał/a:
moj ojciec mial trabanta, wujek wrtburga oba w dwusowie ja poszedlem krok dalej i mialem trabanta z silnikiem 1.1 szedl jak zly, nawet na glowna mistrzow ostatnio trafilem
kolega z uczelni, ma trampka o całkowicie seryjnym wyglądzie z praktycznie wbudowanym w niego golfem GTi... czyli silnik, zawias heble i układ kierowniczy, czy jakoś tak:)
Mój pierwszy własny samochód to Wartburg 1.3 z silnikiem VW, kupiony na giełdzie w Słomczynie od jakiś k.urew.skich oszutów (ciągali mnie potem po komendach za to auto.....). Niemiej jednak wspominam z rorzewnieniem Fotele ze sprężynami (ehhh, ta tylna kanapa )...., precyzyjny jak szwajcarski zegarek układ kierowniczy....
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Wto 04 Sty, 2011
No i poszedł,choć ewidentnie Wartek nie chciał zmienić właściciela
Mam nadzieję że chłopaki rozruszali go po drodze i w końcu zaczął palić na wszystkich cylindrach