auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 02 Mar, 2011
k-mart napisał/a:
Nie jezdzilem sportowo sejem, ale mialem przyjemnosc byc wozonym siena.
wielu o tym marzy, powinieneś czuć się wyróżniony
nie umiem sobie wyobrazic seicento z takim przebiegiem w ktorym polowa auta nie byla wymieniona
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Pią 04 Mar, 2011
Oglądałem go w tym tygodniu(byłem u kumpla i stał pod jego domem). Na kartce za szybą cena 6500zł bez kubełków. Sejak w gazie Właściciel jest na forum Centomania więc poszperaj tam na temat tego auta. Jeśli byś chciał to mogę w poniedziałek/wtorek obejrzeć go już pod okiem właściciela
auto: sej
silnik:: 1.1
moc: 40kwkm Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Skąd: z Gdańska
Wysłany: Pią 04 Mar, 2011
Rasputin napisał/a:
Oglądałem go w tym tygodniu(byłem u kumpla i stał pod jego domem). Na kartce za szybą cena 6500zł bez kubełków. Sejak w gazie Właściciel jest na forum Centomania więc poszperaj tam na temat tego auta. Jeśli byś chciał to mogę w poniedziałek/wtorek obejrzeć go już pod okiem właściciela
No czytałem dobre opinie ponoć.
Jak byś mógł obejrzeć będe wdzięczny, wt-śr mogłbym jechać po niego.
Dzięki
_________________ W trosce o najlepszą jakość naszych usług informujemy że nad rozwiązaniem pańskiego problemu pracują nasi najlepsi specjaliści..
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 05 Mar, 2011
pit napisał/a:
Rasputin napisał/a:
No czytałem dobre opinie ponoć.
Jak byś mógł obejrzeć będe wdzięczny, wt-śr mogłbym jechać po niego.
Dzięki
A byś jechał Sportem?
To bym odrazu też sobie obejrzał
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY